compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 04 23-1 t/m 29-1
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > System Crasher

System Crasher

***1/20
Waardering: 3.8/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch

De negenjarige Benni hunkert naar een warm en permanent thuis, maar door een jeugdtrauma is ze onhandelbaar. Haar laatste hoop is de jonge anti-agressiecoach Micha.
Delen op facebook
System Crasher
Nederlandse première: 27-2-2020
Duitsland, 2019, 119 min,

System Crasher trailer

Trailer van System CrasherBekijk de trailer en de beste filmstills van de film System Crasherhttps://i1.ytimg.com/vi/zFvf1446f1I/hqdefault.jpg2019-12-12

System Crasher - Bioscopen, Tijden & Tickets

System Crasher in de bioscoop

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Benni (Helena Zengel) is een negenjarige wildebras die door een jeugdtrauma worstelt met paniekaanvallen en agressief gedrag. Haar alleenstaande moeder kan de zorg niet aan, waardoor de sociale diensten zich over het meisje ontfermen. Ze houdt het alleen in geen enkel pleeggezin lang vol, ondanks de vele inspanningen van de wanhopige maatschappelijk werkster mevrouw Bafané (Gabriela Maria Schmeide). Haar laatste hoop is Micha (Albrecht Schuch), een jonge anti-agressiecoach wiens taak het is om Benni naar school te begeleiden. Hun relatie wordt intenser en na een paar weken samen in het bos te hebben doorgebracht, beginnen de grenzen tussen werk en privé voor de jonge vader Micha al snel te vervagen.
System Crasher is de Duitse Oscarinzending en won meerdere prijzen waaronder een Zilveren Beer op het Filmfestival van Berlijn.

Productiemaatschappij: Kineo Filmproduktion, Oma Inge Film (co-production), Weydemann Bros., ZDF

Cast & Regisseur

Gabriela Maria Schmeide

Jugendamtmitarbeiterin
Barbara Philipp

Heimleiterin Redekamp
Bärbel Schwarz

Imbissverkäuferin