compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 27 7-7 t/m 13-7
Film van de week!
MENU

System Crasher

****0
Waardering: 4/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van System Crasher

Delen op facebook
System Crasher
Nederlandse première: 27-2-2020
Duitsland, 2019, 121 min,

System Crasher verwijst naar de benaming die de kinderbescherming gebruikt voor kinderen die het systeem ontzetten, zoals de negenjarige Benni die met haar tomeloze energie haar hele omgeving tot wanhoop drijft. De kinderbescherming komt met een radicaal voorstel: ze huren een anti-agressiecoach in, maar ook die krijgt het moeilijk, de enige hoop is dat Benni naar haar moeder terug wil. Moeder zelf is bang voor Benni.

Bekijk bij:

System Crasher trailer en bijzonderheden

Duitse inzending voor de Oscars 2020 en won meerdere prijzen waaronder een Zilveren Beer op het Filmfestival van Berlijn.

Trailer van System CrasherBekijk de trailer en de beste filmstills van de film System Crasherhttps://i1.ytimg.com/vi/zFvf1446f1I/hqdefault.jpg2019-12-12
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Nora Fingscheidt maakte eerder "Brüderlein" (2013).

System Crasher - Bioscopen, Tijden & Tickets

System Crasher in de bioscoop

Wil je System Crasher zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


De negenjarige Benni drijft met haar tomeloze energie haar hele omgeving tot wanhoop. De kinderbescherming komt met een radicaal voorstel: ze huren een anti-agressiecoach in.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De negenjarige Benni hunkert naar een warm en permanent thuis, maar door een jeugdtrauma is ze onhandelbaar. Haar laatste hoop is de jonge anti-agressiecoach Micha.

Benni (Helena Zengel) is een negenjarige wildebras die door een jeugdtrauma worstelt met paniekaanvallen en agressief gedrag. Haar alleenstaande moeder kan de zorg niet aan, waardoor de sociale diensten zich over het meisje ontfermen. Ze houdt het alleen in geen enkel pleeggezin lang vol, ondanks de vele inspanningen van de wanhopige maatschappelijk werkster mevrouw Bafané (Gabriela Maria Schmeide). Haar laatste hoop is Micha (Albrecht Schuch), een jonge anti-agressiecoach wiens taak het is om Benni naar school te begeleiden. Hun relatie wordt intenser en na een paar weken samen in het bos te hebben doorgebracht, beginnen de grenzen tussen werk en privé voor de jonge vader Micha al snel te vervagen.
System Crasher is de Duitse Oscarinzending en won meerdere prijzen waaronder een Zilveren Beer op het Filmfestival van Berlijn.

Productiemaatschappij: Kineo Filmproduktion, Oma Inge Film (co-production), Weydemann Bros., ZDF

Cast & Regisseur

Albrecht Schuch

Michael 'Micha' Heller
Gabriela Maria Schmeide

Jugendamtmitarbeiterin
Barbara Philipp

Heimleiterin Redekamp