compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU

Ted Bundy: American Boogeyman

Pitch van Ted Bundy: American Boogeyman

Delen op facebook
Ted Bundy: American Boogeyman
Verenigde Staten, 2021, 110 min,

In Ted Bundy: American Boogeyman zwerft Ted langs snelwegen waar hij slachtoffers maakt. De onverschrokken FBI-agenten Kathleen McChesney en Robert Ressler organiseren een van de grootste klopjachten in de geschiedenis om Amerika's meest beruchte seriemoordenaar, Ted Bundy, te arresteren.

Bekijk bij:

meJane

Ted Bundy: American Boogeyman trailer en bijzonderheden

Chad Michael Murray en Lin Shaye spelen hier zoon en moeder waren eerder te zien in de romantische tienerkomedie A Cinderella Story (2004) waarin Michael Murray een middelbare scholier speelde en Shaye een middelbare schooldirecteur. Chad Michael Murray speelde ook al eerder samen met Mark Harmon in Freaky Friday (2004). Harmon speelde ook Ted Bundy in de tv-film "The Deliberate Stranger" (1986).

Trailer van Ted Bundy: American BoogeymanBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Ted Bundy: American Boogeymanhttps://i1.ytimg.com/vi/CwYv_0sF1yA/hqdefault.jpg2021-09-17
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Daniel Farrands gebruikt vaker personages gebaseerd op echte personen zoals in de films The Haunting of Sharon Tate (2019) en "The Murder of Nicole Brown Simpson" (2019).
Acteur Chad Michael Murray was eerder te zien in Survive the Night (2020), Riverdale (2017), Fruitvale Station (2013) en House of Wax (2005).

Ted Bundy: American Boogeyman - Bioscopen, Tijden & Tickets

Ted Bundy: American Boogeyman in de bioscoop

Wil je Ted Bundy: American Boogeyman zien? Koop of huur de film hier:


meJane

De onverschrokken FBI-agenten Kathleen McChesney en Robert Ressler organiseren een van de grootste klopjachten in de geschiedenis om Amerika's meest beruchte seriemoordenaar, Ted Bundy, te arresteren.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: 1428 Films, Green Light Pictures

Cast & Regisseur

Jake Hays

Robert Ressler
Holland Roden

Kathleen McChesney
Lin Shaye

Mrs. Bundy
David Hill

Sheriff