compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 19 12-5 t/m 18-5
Film van de week!
MENU

Tesla

Pitch

Uitvinder Nikola Tesla probeert Thomas Edison voor te blijven, terwijl hij oog heeft voor de dochter van J.P. Morgan, Anne, Zijn doorbraken in het overbrengen van elektrisch vermogen en licht, laten zien dat hij een vionair is.
Delen op facebook
Tesla
Verenigde Staten, 2019,

bijzonderheden

Het automerk is naar hem vernoemd vanwege zijn baanbrekend werk op elektrisch gebied. De rol van Tesla werd eerder vertolkt door David Bowie in The Prestige (2006) van Christopher Nolan.
De film wordt vanwege het corona-virus direct uitgebracht op vod in Nederland in de VS krijgt de film een kleine bioscooprelease.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Michael Almereyda maakte eerder Marjorie Prime (2017), Experimenter (2015) en "Nadja" (1994).
Ethan Hawke is een acteur die veel in Europa heeft gefilmd zoals in La Vérité (The Truth) (2019), Before Midnight (2013) en apartere projecten zoals Boyhood (2014).

Tesla - Bioscopen, Tijden & Tickets

Tesla in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Tesla zien? Koop of huur de film hier:


meJane videoland NETFLIX

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Uitvinder Nikola Tesla probeert Thomas Edison voor te blijven, terwijl hij oog heeft voor de dochter van J.P. Morgan, Anne, Zijn doorbraken in het overbrengen van elektrisch vermogen en licht, laten zien dat hij een vionair is.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: BB Film Productions, Campbell Grobman Films, Intrinsic Value Films (In Association), Jeff Rice Films, Passage Pictures (II)

Cast & Regisseur

Ethan Hawke

Nikola Tesla
Eve Hewson

Anne Morgan
Kyle MacLachlan

Thomas Edison
George Aloi

Science Society President
Jim Gaffigan

George Westinghouse