compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 16-5 t/m 22-5
Film van de week!
MENU

Marjorie Prime

***1/20
Waardering: 3.3/5
Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

Pitch van Marjorie Prime

Jon Hamm (Walter)

Jon Hamm (Walter)

Delen op facebook
Marjorie Prime
Nederlandse première: 10-5-2018
Verenigde Staten, 2017, 99 min,

In de nabije toekomst is het mogelijk een hologram van overleden dierbaren in huis te halen. Majorie heeft een hologram van de jonge versie van haar overleden man in huis, die haar helpt haar geheugen te trainen.

Bekijk bij:

CinememberAmazon Prime Video

Marjorie Prime trailer en bijzonderheden

De film is gebaseerd op een toneelstuk, waarin Lois Smith ook de hoofdrol speelt.

Trailer van Marjorie PrimeBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Marjorie Primehttps://i1.ytimg.com/vi/VjkgajkhexM/hqdefault.jpg2017-12-05
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Jon Hamm, die het hologram speelt, is vooral bekend van de serie 'Mad Men'. Geena Davis is onder meer bekend van Thelma & Louise (1991) en Tim Robbins speelde de hoofdrol in The Shawshank Redemption (1994).

Marjorie Prime - Bioscopen, Tijden & Tickets

Marjorie Prime in de bioscoop

Wil je Marjorie Prime zien? Koop of huur de film hier:


Cinemember Amazon Prime Video

In de nabije toekomst heeft een 86-jarige vrouw die kampt met geheugenproblemen een zelfdenkend hologram van haar overleden man in huis. Met John Hamm, Geena Davis en Tim Robbins.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In een tijd waarin kunstmatige intelligentie heel gewoon is geworden, krijgt de 86-jarige Marjorie gezelschap van een leergierig hologram. Deze ‘prime’ is een jongere versie van haar overleden man Walter, die herinneringen met Marjorie ophaalt om haar verslechterende geheugen te trainen. Maar de prime kent alleen de feiten en herinneringen die hem verteld zijn, die dus ook te manipuleren zijn – door Marjorie of bijvoorbeeld haar schoonzoon Jon.

Productiemaatschappij: BB Film Productions, Brauer & Co., Checkmark, Digital Post Services, Falcon Films, FilmRise, Fintage CAM, Passage Pictures (II), Première TV Distribution

Cast & Regisseur