compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 11-7 t/m 17-7
Film van de week!
MENU

The 355

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldAngst

Pitch van The 355

Diane Kruger (Marie)

Diane Kruger (Marie)

Delen op facebook
The 355
Nederlandse première: 10-3-2022
China, Verenigde Staten, 2021, 124 min,

In The 355 stelt de eigenzinnige CIA-agente Mason 'Mace' Brown een elite-team samen met een rivaliserende Duitse spionne, een Britse spionne en een Colombiaanse psycholoog om een geheime wapen uit handen van huurlingen terug te halen.

Bekijk bij:

meJaneAmazon Prime Video

The 355 trailer en bijzonderheden

Het getal 355 verwijst naar de codenaam van een vrouwelijke - vermoedelijke eerste Amerikaanse - spion ten tijde van de Amerikaanse burgeroorlog, die voor George Washington spioneerde.
Naar een idee van hoofdrolspeelster Jessica Jessica Chastain, gebaseerd op een concept van een tv-serie.

Trailer van The 355Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film The 355https://i1.ytimg.com/vi/1XcsHZi4weU/hqdefault.jpg2022-02-07
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Jessica Chastain werkte eerder samen met Sebastian Stan in The Martian (2015) en met Edgar Ramrez in Zero Dark Thirty (2012) en bracht hen persoonlijk aan boord voor deze film.
Lupita Nyong'o en Penélope Cruz hebben eerder een Oscar gewonnen.

The 355 - Bioscopen, Tijden & Tickets

The 355 in de bioscoop

Wil je The 355 zien? Koop of huur de film hier:


meJane Amazon Prime Video

Spionne Mace (Jessica Chastain) rekruteert de Duitse top-spionne (Dianne Kruger) en de Britse tech-spionne (Lupita Nyong'o), als ook een Colombiaanse psycholoog (Penélope Cruz) om een stel gevaarlijke huurlingen te stoppen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Wanneer een geheim wapen in de verkeerde handen valt, moet CIA-agent Mason Mace Brown (Jessica Chastain) de handen ineenslaan met de rivaliserende Duitse agent Marie (Diane Kruger), voormalig MI6-bondgenoot en computerspecialist Khadijah (Lupita Nyongo) en de Colombiaanse psycholoog Graciela (Penélope Cruz). Op hun levensgevaarlijke, halsbrekende missie om het wapen terug te vinden moeten ze een stap voorblijven op de mysterieuze Lin Mi Sheng (Bingbing Fan) die al hun bewegingen volgt. Terwijl de actie hen over de hele wereld brengt, van de cafés in Parijs en de markten van Marokko tot het glamoureuze Shanghai, sluit het viertal een kwetsbaar verbond dat de wereld kan redden of hun einde zal worden.

Productiemaatschappij: CAA Media Finance, FilmNation Entertainment, Freckle Films, Genre Films, Huayi Brothers Media

Cast & Regisseur