compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 02 13-1 t/m 19-1
Film van de week!
MENU

The Aftermath

***00
Waardering: 3/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweld

Pitch van The Aftermath

Keira Knightley (Rachael Morgan) en Jason Clarke (Lewis Morgan)

Keira Knightley (Rachael Morgan) en Jason Clarke (Lewis Morgan)

Delen op facebook
The Aftermath
Nederlandse première: 28-3-2019
Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, 2019, 109 min,

Duitsland, 1946. Rachael Morgan hoopt herenigd te worden met haar man Lewis, die een verwoest Hamburg probeert te herbouwen. Tot haar schrik ontdekt ze dat ze hun huis delen met de vorige bewoner.

Bekijk bij:

meJaneDisney+

The Aftermath trailer en bijzonderheden

Keira Knightley en Jason Clarke zijn in het echt ook getrouwd.
De film is gebaseerd op de internationale bestseller van Rhidian Brook, in Nederland uitgebracht als ‘Het Huis in Kreiss Pinneberg’ door Agathon/Meulenhoff Boekerij.

Trailer van The AftermathBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Aftermathhttps://i1.ytimg.com/vi/vsnRZmAVYxE/hqdefault.jpg2018-12-18
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Keira Knightley en Jason Clarke werkten eerder samen in "Everest" (2015)

The Aftermath - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Aftermath in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Aftermath zien? Koop of huur de film hier:


meJane Disney+

Duitsland, 1946. Rachael Morgan (Keira Knightley) hoopt herenigd te worden met haar man Lewis, die een verwoest Hamburg probeert te herbouwen. Tot haar schrik ontdekt ze dat ze hun huis delen met de vorige bewoner.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

The Aftermath speelt zich af in naoorlogs Duitsland in 1946. Tijdens de strenge winter arriveert Rachael Morgan (Keira Knightley) in de ruïnes van Hamburg om weer herenigd te worden met haar man Lewis (Jason Clarke), een Britse kolonel met de taak om de verwoeste stad te herbouwen.

The Aftermath speelt zich af in naoorlogs Duitsland in 1946. Tijdens de strenge winter arriveert Rachael Morgan (Keira Knightley) in de ruïnes van Hamburg om weer herenigd te worden met haar man Lewis (Jason Clarke), een Britse kolonel met de taak om de verwoeste stad te herbouwen. Maar onderweg naar hun nieuwe huis, ontdekt Rachael tot haar schrik dat Lewis een onverwacht besluit heeft genomen: Ze zullen hun nieuwe huis delen met de vorige eigenaars, een Duitse weduwnaar (Alexander Skarsgård) en zijn getraumatiseerde dochter. In deze geladen sfeer maken vijandigheid en verdriet de weg vrij voor passie en verraad.
De film is gebaseerd op de internationale bestseller van Rhidian Brook, in Nederland uitgebracht als ‘Het Huis in Kreiss Pinneberg’ door Agathon/Meulenhoff Boekerij.

Productiemaatschappij: Amusement Park Films, Fox Searchlight Pictures, Scott Free Productions

Cast & Regisseur

Keira Knightley

Rachael Morgan
Jason Clarke

Lewis Morgan
Alexander Scheer

Siegfried Leitmann
James Kent

Regisseur
Laatste filmnieuws
Kort nieuws