compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 19 12-5 t/m 18-5
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Keira Knightley

Keira Knightley

Keira Knightley: films, nieuws

 

Biografie van Keira Knightley

Keira Knightley in Misbehaviour
Keira Knightley in Misbehaviour
Keira Knightley is de dochter van acteur Will Knightley en actrice/scriptschrijver Sharman MacDonald. Al vroeg begon ze met acteren en kreeg op zesjarige leeftijd al haar eigen agent. Ze speelde in verscheidene televisieseries, onder meer naast Peter O'Toole.

Haar eerste grote rol was als de stand-in van Queen Amidala in Star Wars: Episode I - The Phantom Menace. Hierna kreeg ze de ene na de andere aanbieding. Ze was te zien in onder meer "After the Hole", Bend it like Beckham en Pure.

Haar populariteit reikte tot grote hoogte dankzij haar rol in "Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl". De film was een enorm commercieel succes en ook in de twee vervolgfilms speelde Knightley de rol van Elizabeth Swann.

Mei 2007 gaf de actrice aan dat ze het leven als beroemdheid zat begon te worden en dat ze eraan dacht om te stoppen met acteren.

Trivia over Keira Knightley

Had al op zesjarige leeftijd een eigen agent.

Werd in 2004 door New Women's Magazine verkozen tot knapste beroemdheid.

Keira Knightley In het nieuws

'Veel hoogte, weinig diepgang'

16-9-2015 "Everest" is een film die er bijzonder goed uitziet. De hoogste berg van de wereld leent zich uitstekend voor schitterende shots en waanzinnige sets. Op andere vlakken schiet de film helaas te kort.

Golden Globes 2015 winnaars

12-1-2015 De 72e editie van de Golden Globes heeft de uitslagen bekend gemaakt. Eerder werden de nominaties bekend gemaakt. Dit zijn de winnaars van de Golden Globes 2015.

Logo BIFA

Cumberbatch ontvangt Britse filmprijs

Variety Award voor Benedict Cumberbatch

14-11-2014 Benedict Cumberbatch mag binnenkort een Variety Award ophalen op de Britse Independent Film Awards (BIFA). De acteur is bekend van zijn werk in de tv-serie Sherlock, Star Trek Into Darkness en de aankomende film The Imitation Game.

Speelweek 29: nieuw in de bioscoop

16-7-2014 Ondanks dat het zomer is komen er veel films uit: dat is een trend die we uit eerdere jaren niet kenden. De film van de week is Dawn of the Planet of the Apes.

Deze week in première: speelweek 49

5-12-2012 Vanavond is het misschien pakjesavond maar morgen is het gewoon donderdag: en dat betekent nieuwe films in de bioscoop. De film van de week is deze keer Koning van Katoren.

<  1234  >
Laatste filmnieuws

Keira Knightley Feiten

Keira Knightley in Misbehaviour
acteur
Geboren 26-3-2007
Keira Knightley begon al vroeg met acteren. Haar doorbraak kwam dankzij haar rol in Star Wars: Episode I - The Phantom Menace. Ze kreeg grote bekendheid door haar rol in "Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl".

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+

81 films in Rotterdam deze week

81 films in Rotterdam deze week81 films zijn te zien in Rotterdam deze week!
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl