compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 49 7-12 t/m 13-12
Film van de week!
MENU

Love Actually

***1/20
Waardering: 3.3/5
Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

Pitch van Love Actually

Love Actually 1

Love Actually 1

Delen op facebook
Love Actually
Nederlandse première: 30-11-2023
Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, 2003, 135 min,

Tien op zichzelf staande, maar met elkaar verweven verhalen over liefde in Londen. De nieuwe premier (Hugh Grant) wordt verliefd op het meisje dat hem zijn thee brengt en de relatie tussen een stiefvader en zijn stiefzoon wordt gevolgd.

Bekijk bij:

videolandNETFLIXAmazon Prime Video

Love Actually trailer en bijzonderheden

Regiedebuut van scriptschrijver Richard Curtis. Voor haar 'cameo' van één minuut heeft Claudia Schiffer naar verluidt het bedrag van £200.000,- gekregen. Slechts een piepklein rolletje voor Rowan Atkinson.
De film ging op 20-11-2003 in roulatie en op 30-11-2023 werd het opnieuw uitgebracht in het kade van 20th anniversary.

Trailer van Love ActuallyBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Love Actuallyhttps://i1.ytimg.com/vi/dJCPRDxLenY/hqdefault.jpg2023-11-20
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Curtis schreef het scenario van o.a. Four Weddings and a Funeral (1994), Notting Hill (1999), Bridget Jones's Diary (2001) en diverse afleveringen van Mr. Bean.

Recensies van Love Actually

Love Actually - Bioscopen, Tijden & Tickets

Love Actually in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Ter ere van het 20-jarig jubileum wordt Love Actually vanaf 30 november a.s. opnieuw in de Nederlandse bioscopen vertoond. De film, die voor het eerst werd uitgebracht tijdens de feestdagen van 2003, werd een grote wereldwijde hit en is twintig jaar na de release een geliefde, moderne kerstklassieker. De film zal te zien zijn in een nieuwe 4K-restauratie. De sterrencast van de romantische komedie van Richard Curtis, waarin de verhalen van acht stellen tijdens een hectische maand voor Kerstmis in Londen met elkaar verweven zijn, bestaat uit Emma Thompson, Hugh Grant, Chiwetel Ejiofor, Keira Knightley, Colin Firth, Bill Nighy, Liam Neeson, Laura Linney, Martin Freeman, Andrew Lincoln, Thomas Brodie-Sangster, Rodrigo Santoro, Rowan Atkinson, Billy Bob Thornton en Alan Rickman.

Productiemaatschappij: DNA, StudioCanal (presents), Universal Pictures (presents), Working Title Films

Cast & Regisseur

Nieuws over Love Actually