compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 28-9 t/m 4-10
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Andrew Garfield

Andrew Garfield

Andrew Garfield: films, nieuws

 

Biografie van Andrew Garfield

Andrew Garfield werd in 1983 in Californië geboren en werd opgevoed in Engeland, Surrey. Hij begon zijn acteercarrière in het theater. In 2004 won hij een MEN theater prijs voor zijn rol in Kes en in 2006 won hij de prijs voor uitzonderlijke nieuwkomers.

In 2007 speelde hij in het drama Lions for Lambs de rol van een Amerikaanse student. In hetzelfde jaar speelde hij in het drama Boy A, gebaseerd op de gelijknamige roman van Jonathan Trigell. Voor deze rol ontving hij in 2008 de BAFTA voor beste acteur.

Garfield is verder te zien in The Other Boleyn Girl en zal verschijnen in Terry Gilliams 'The Imaginarium of Dr. Parnassus'. Op de Berlinale 2008 was hij een van de shooting stars.

Trivia over Andrew Garfield

Andrew Garfield date met de Amerikaanse actrice Shannon Woodward, die speelde in o.a. The Haunting of Molly Hartley en Man of the House.

Andrew Garfield In het nieuws

Tom Holland als Peter Parker/Spider-Man

Recensie Spider-Man: Homecoming

6-7-2017 Spider-Man: Homecoming is alweer de derde keer dat Spider-Man naar het witte doek wordt gehaald, ditmaal als onderdeel van het Marvel Cinematic Universe. Hoe bevalt het deze keer?

Wie wint de Oscar 2017?

25-2-2017 Het leukste van de Oscars is om ze te voorspellen om er vervolgens achter te komen dat je er volkomen naast zit! BiosAgenda doet ook een poging.

Genomineerden Oscars 2017 bekend

24-1-2017 Zojuist zijn de genomineerden van the Acacdemy Awards bekend gemaakt, beter bekend als de Oscars. Vooral La La Land kreeg veel nominaties: 14 stuks om precies te zijn.

De prijs waar het allemaal om te doen is.

BAFTA's maakt genomineerden bekend

10-1-2017 De awards vliegen je deze dagen om de oren. Vandaag komen daar de BAFTA's bij, de belangrijkste Britse filmprijzen. Vooral La La Land is veel genomineerd.

Ryan Gosling en Emma Stone in La La Land

Golden Globes maakt genomineerden bekend

12-12-2016 Het is echt weer het seizoen van de awards. Vandaag zijn daar de Golden Globes aan toegevoegd, één van de belangrijkste prijzen voor film en televisie. Vooral La La Land heeft veel nominaties.

<  1234  >
Laatste filmnieuws

Andrew Garfield Feiten

acteur, producent
Geboren 20-8-1983
Andrew Garfield debuteerde in Lions for Lambs en won een BAFTA voor zijn hoofdrol in het drama Boy A.

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+

83 films in Rotterdam deze week

83 films in Rotterdam deze weekDe laatste filmvertoning in Rotterdam is vanavond om 22:15 uur.
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl