compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 04 26-1 t/m 1-2
Film van de week!
MENU

The Eyes of Tammy Faye

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarDiscriminatieDrugs en alcoholmisbruik

Pitch van The Eyes of Tammy Faye

Jessica Chastain (Tammy Faye Bakker)

Jessica Chastain (Tammy Faye Bakker)

Delen op facebook
The Eyes of Tammy Faye
Nederlandse première: 3-2-2022
Canada, Verenigde Staten, 2021, 126 min,

In 'The Eyes of Tammy Faye' wordt de buitengewone opkomst, ondergang en verlossing van televisieevangelist Tammy Faye Bakker opnieuw bekeken. In de jaren '70 en '80 bouwden Tammy Faye en haar man Jim Bakker vanuit bijna niets een religieuze omroepnetwerk en themapark die draaiden om hun boodschap van liefde, acceptatie en welvaart. Al snel kregen schandalen de overhand in het imperium.

Bekijk bij:

meJane

The Eyes of Tammy Faye trailer en bijzonderheden

Tammy Faye was legendarisch vanwege haar onuitwisbare wimpers, haar eigenzinnige zang en haar gretigheid om mensen uit alle lagen van de bevolking te omarmen.

Trailer van The Eyes of Tammy FayeBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Eyes of Tammy Fayehttps://i1.ytimg.com/vi/AKNwn358zaw/hqdefault.jpg2022-01-31
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

The Eyes of Tammy Faye - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Eyes of Tammy Faye in de bioscoop

Wil je The Eyes of Tammy Faye zien? Koop of huur de film hier:


meJane

Tammy Faye trouwt met de jonge evangelist Jim Baker en bouwen bijna uit het niets de grootste religieuze omroepnetwerk. Maar het imperium stort in elkaar door allerlei schandalen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

The Eyes of Tammy Faye geeft een intieme kijk op de buitengewone opkomst, ondergang en verlossing van televisie-evangeliste Tammy Faye Bakker. Tammy Faye en haar man Jim Bakker begonnen in de jaren ’70 en ’80 met vrijwel niks, maar groeiden uit tot de oprichters van ’s werelds grootste religieuze televisienetwerk en themapark. Tammy Faye werd geroemd, omdat zij stond voor acceptatie, vooruitgang en liefde. Ze was onlosmakelijk verbonden aan haar opvallende wimpers, haar eigenzinnige zang en haar gretigheid om mensen van alle rangen en standen te omarmen en aanvaarden. Het duurde echter niet lang voordat financiële misstappen, samenzwerende rivalen en schandalen hun zorgvuldig opgebouwde imperium omver haalden.

Productiemaatschappij: Fox Searchlight Pictures, Freckle Films, MWM Studios, Semi-Formal Productions

Cast & Regisseur

Jessica Chastain

Tammy Faye Bakker
Vincent D'Onofrio

Jerry Falwell
Andrew Garfield

Jim Bakker
Jay Huguley

Jimmy Swaggart