compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 02 13-1 t/m 19-1
Film van de week!
MENU

The Eyes of Tammy Faye

Pitch

The Eyes of Tammy Faye geeft een intieme kijk op de buitengewone opkomst, ondergang en verlossing van televisie-evangeliste Tammy Faye Bakker. Tammy Faye en haar man Jim Bakker begonnen in de jaren ’70 en ’80 met vrijwel niks, maar groeiden uit tot de oprichters van ’s werelds grootste religieuze televisienetwerk en themapark...
Delen op facebook
The Eyes of Tammy Faye
Nederlandse première: 3-2-2022
Canada, Verenigde Staten, 2021,
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

The Eyes of Tammy Faye - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Eyes of Tammy Faye in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

The Eyes of Tammy Faye geeft een intieme kijk op de buitengewone opkomst, ondergang en verlossing van televisie-evangeliste Tammy Faye Bakker. Tammy Faye en haar man Jim Bakker begonnen in de jaren ’70 en ’80 met vrijwel niks, maar groeiden uit tot de oprichters van ’s werelds grootste religieuze televisienetwerk en themapark. Tammy Faye werd geroemd, omdat zij stond voor acceptatie, vooruitgang en liefde. Ze was onlosmakelijk verbonden aan haar opvallende wimpers, haar eigenzinnige zang en haar gretigheid om mensen van alle rangen en standen te omarmen en aanvaarden. Het duurde echter niet lang voordat financiële misstappen, samenzwerende rivalen en schandalen hun zorgvuldig opgebouwde imperium omver haalden.

Productiemaatschappij: Fox Searchlight Pictures, Freckle Films, MWM Studios, Semi-Formal Productions

Cast & Regisseur

Jessica Chastain

Tammy Faye Bakker
Vincent D'Onofrio

Jerry Falwell
Andrew Garfield

Jim Bakker
Jay Huguley

Jimmy Swaggart
Sam Jaeger

Roe Messner