compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 2-12 t/m 8-12
Film van de week!
MENU

The Bastard

****1/2
Waardering: 4.5/5
Voor alle leeftijden

Pitch van The Bastard

The Bastard filmstill

The Bastard filmstill

Delen op facebook
The Bastard
Nederlandse première: 29-3-2018
Ethiopië, Nederland, Zuid-Afrika, 2018, 85 min,

De half-Ethiopische, verstoten bastaardzoon van een Friese man zit in een dodencel in Addis Abeba. De man wil niets van hem weten, maar ze blijken meer gemeen te hebben dan gedacht.

Bekijk bij:

The Bastard trailer en bijzonderheden

Voordat Floris-Jan van Luyn documentaires ging maken, was hij werkzaam als buitenlandcorrespondent voor onder andere NRC, waaronder in Azië en Zuid-Amerika.

Trailer van The BastardBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Bastardhttps://i1.ytimg.com/vi/9WHB7Z2_tOw/hqdefault.jpg2018-03-01
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Floris-Jan van Luyn is onder andere bekend van de documentaire Dagboek van een postduif (2014).

The Bastard - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Bastard in de bioscoop

Wil je The Bastard zien? Koop of huur de film hier:Documentaire over een Friese fietsenmaker die een Ethiopische halfbroer blijkt te hebben die in een dodencel zit in Addis Abeba. Zijn vader wil niets van hem weten.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Een Friese fietsenmaker krijgt op een dag het onwaarschijnlijke bericht dat hij een Ethiopische halfbroer heeft. Hij heet Daniel en zit gevangen in een dodencel in Addis Abeba. Dat nieuws is het startpunt van een onthutsende familiegeschiedenis. Over een verstoten kind dat opgroeit voor galg en rad, en een bejaarde vader die niet langer kan ontkomen aan zijn inmiddels volwassen bastaardzoon. Daniel koestert grote wrok en hunkert naar de erkenning. Maar zijn vader wil er niets van weten, al was het naar omdat Daniel zwart is. Een DNA-test veroordeelt ze tot elkaar. En dan blijken vader en zoon meer met elkaar gemeen te hebben dan ze ooit zouden willen toegeven.

Cast & Regisseur