compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 49 7-12 t/m 13-12
Film van de week!
MENU

The Best of Dorien B.

***1/20
Waardering: 3.5/5
Audiodescriptie beschikbaar

Pitch van The Best of Dorien B.

Katelijne Verbeke (Monique) en Kim Snauwaert (Dorien)

Katelijne Verbeke (Monique) en Kim Snauwaert (Dorien)

Delen op facebook
The Best of Dorien B.
Nederlandse première: 14-11-2019
België, 2019, 106 min,

Het leven van Dorien stort in nadat ze haar ouders betrapt op jarenlang overspel. Ze begint te twijfelen aan haar man en ze krijgt slecht nieuws te horen en dat is de druppel. Door alle gekte herontdekt ze zichzelf. Langzaam pikt ze haar leven weer op.

The Best of Dorien B. trailer en bijzonderheden

De film is geselecteerd voor het filmfestival in Edinburgh, Schotland en maakt ook kans op de publieksprijs.

Trailer van The Best of Dorien B.Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Best of Dorien B.https://i1.ytimg.com/vi/NErG6jTopiY/hqdefault.jpg2019-08-22
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De regisseur van de film is Anke Blondé ook wel bekent van Dura Lex (2011). Anke Blondé is ook een veelgevraagde casting directer. De hoofdpersoon van de film is Dirk van Dijck je kunt hem misschien kennen van Helden Boven Alles (2017) en van Café Derby (2015).

The Best of Dorien B. - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Best of Dorien B. in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Best of Dorien B. zien? Koop of huur de film hier:Het leven van Dorien stort in. Ze betrapt haar ouders op overspel, haar blijkt ook niet meer trouw te zijn en ze krijgt slecht nieuws dat is de druppel.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

The Best of Dorien B. is een dramatische komedie over een vrouw die zichzelf tussen alle gekte door herontdekt.

Dorien heeft alles om gelukkig te zijn: een succesvolle man, twee schattige kinderen en een dierenartsenpraktijk vol kleine huisdieren. Maar wanneer ze haar ouders betrapt op jarenlang overspel en haar man wel erg close blijkt te zijn met een collega, begint ze te twijfelen. Een telefoontje met slecht nieuws is de druppel. Ze voelt zich verloren, kan bij niemand terecht. Dorien evalueert haar leven, is dit het dan? The Best of Dorien B. is een dramatische komedie over een vrouw die zichzelf tussen alle gekte door herontdekt.

Productiemaatschappij: A Private View, Viking Film