compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 18 6-5 t/m 12-5
Film van de week!
MENU

The Boy Behind the Door

***1/20
Waardering: 3.3/5

Pitch

Bobby’s ergste nachtmerrie wordt werkelijkheid wanneer hij zijn beste vriend (beiden 12) met gevaar voor eigen leven gaat bevrijden van zijn kidnappers. Er staat hen een angstaanjagende nacht te wachten.
Delen op facebook
The Boy Behind the Door
Nederlandse première: 29-7-2021
Verenigde Staten, 2020, 88 min,
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

The Boy Behind the Door - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Boy Behind the Door in de bioscoop

Synopsis distributeur

Op weg naar hun Little League-wedstrijd oefenen de 12-jarige Bobby en zijn beste vriend Kevin nog snel wat worpen in het bos. Kevin gaat een verloren bal zoeken en komt niet meer terug. Bobby gaat ongerust kijken waar zijn vriend blijft en wordt wakker in de kofferbak van een auto, naast een onheilspellend huis in the middle of nowhere. Hij weet te ontsnappen en wil hulp gaan halen als uit het huis plots een noodkreet komt. Bobby besluit Kevin zelf te bevrijden; je beste vriend laat je immers niet zitten. Zonder communicatiemiddelen, en met zijn hart in zijn keel begint Bobby aan zijn reddingsmissie in het donkere, afgelegen huis. Maar hij is niet alleen…
The Boy Behind the Door is een bloedstollende indiehorror over twee jongens die hun ergste nachtmerrie beleven. Home Alone voor gevorderden.

Productiemaatschappij: Whitewater Films