compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 19-9 t/m 25-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > The Brave One

The Brave One

***1/20
Waardering: 3.5/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

drama, misdaad

Pitch van The Brave One
Still: The Brave One
Jodie Foster (Erica)
Delen op facebook
The Brave One
Nederlandse première: 27-9-2007
Australië, Verenigde Staten, 2007, 122 min,
Door een brute overval raakt Erica hevig gewond en wordt haar verloofde vermoord. Hevig ontdaan begint Erica 's nachts de straten af te speuren naar de daders. Als de politiemacht van New York haar op de hielen zit, vraagt ze zich af of ze zich op het goede pad bevindt.
bijzonderheden over The Brave One
In Amerika kwam The Brave One binnen op de eerste plek in de box office. Toch bracht de film slechts 13 miljoen dollar op in het openingsweekend, wat lager was dan verwacht voor de productie die 80 miljoen dollar kostte om te maken, te promoten en te distribueren.
Aanloop van The Brave One
Neil Jordan regisseerde eerder o.m. The Crying Game, The End of the Affair en "Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles".
BioscoopAgenda van The Brave One

The Brave One in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Brave One zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 5 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Door een brute overval raakt Erica hevig gewond en wordt haar verloofde vermoord. Hevig ontdaan begint Erica 's nachts de straten af te speuren naar de daders. Als de politiemacht van New York haar op de hielen zit, vraagt ze zich af of ze zich op het goede pad bevindt.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen