compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 19 13-5 t/m 19-5
Film van de week!
MENU

The Dark Tower

***00
Waardering: 3/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweld

Pitch van The Dark Tower

Idris Elba (Roland Deschain / The Gunslinger)

Idris Elba (Roland Deschain / The Gunslinger)

Delen op facebook
The Dark Tower
Nederlandse première: 24-8-2017
Verenigde Staten, 2017, 95 min,

Een jongen wordt getransporteerd naar de Midworld, een alternatieve wereld waar hij revolverheld Roland Deschain tegenkomt. Deze is op zoek naar The Dark Tower, een plek waar tijd en ruimte samenkomen. Hij moet dit bereiken om de vernietiging van het bestaan te voorkomen.

Bekijk bij:

NETFLIX

The Dark Tower trailer en bijzonderheden

Deze film is gebaseerd op de bekende boekenserie van Stephen King.

De productie van deze film heeft lang op zich laten wachten. Meerdere regisseurs, acteurs en studio's hebben de revue gepasseerd. Uiteindelijk ging de hoofdrol naar Idris Elba.

Trailer van The Dark TowerBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Dark Towerhttps://i1.ytimg.com/vi/hzNFk8Y3kfk/hqdefault.jpg2017-05-08
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Idris Elba kan je gezien hebben in Beasts of No Nation, en Prometheus. Beroemdheid kreeg hij door zijn rol in The Wire.

The Dark Tower - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Dark Tower in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

Revolverheld Roland Deschain (Idris Elba) zoekt een woestijnachtig landschap af op zoek naar The Dark Tower, in de hoop dat hij hiermee zijn met uitsterven bedreigde wereld kan redden.

Er bestaan andere werelden dan die van ons. The Dark Tower is gebaseerd op de epische boekenreeks 'De Donkere Toren' van één van 's werelds meest succesvolle schrijvers, Stephen King. De laatste scherpschutter, Gunslinger Roland Deschain (Idris Elba), is verwikkeld in een eeuwige strijd met Walter O'Dim, ook bekend als The Man in Black (Matthew McConaughey). Roland is vastbesloten om te voorkomen dat O'Dim de macht neemt over de Dark Tower, die het universum bij elkaar houdt. Het lot van meerdere werelden staat op het spel en alleen Roland kan de toren verdedigen tegen The Man in Black.

Productiemaatschappij: Arri Rental, Columbia Pictures, Imagine Entertainment, Media Rights Capital, Moving Picture Company (MPC), Sony Pictures Entertainment (SPE), Sony Pictures Releasing, Universal Pictures International (UPI), Weed Road Pictures

Cast & Regisseur

Idris Elba

Roland Deschain / The Gunslinger
Tom Taylor

Jake Chambers
Abbey Lee

Tirana
Nicolai Arcel

Regisseur
Junkie XL

Muziek
The Dark Tower poster

Nieuws over The Dark Tower