compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > The Dark Tower

The Dark Tower

***00
Waardering: 3/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweld

avontuur, fantasy, horror, science fiction, western

Pitch van The Dark Tower
The Dark Tower: Idris Elba (Roland Deschain / The Gunslinger)
The Dark Tower: Idris Elba (Roland Deschain / The Gunslinger)
Delen op facebook
The Dark Tower
Nederlandse première: 24-8-2017
Verenigde Staten, 2017, 95 min,
Een jongen wordt getransporteerd naar de Midworld, een alternatieve wereld waar hij revolverheld Roland Deschain tegenkomt. Deze is op zoek naar The Dark Tower, een plek waar tijd en ruimte samenkomen. Hij moet dit bereiken om de vernietiging van het bestaan te voorkomen.
trailer en bijzonderheden over The Dark Tower
Deze film is gebaseerd op de bekende boekenserie van Stephen King.

De productie van deze film heeft lang op zich laten wachten. Meerdere regisseurs, acteurs en studio's hebben de revue gepasseerd. Uiteindelijk ging de hoofdrol naar Idris Elba.
Aanloop van The Dark Tower
Idris Elba kan je gezien hebben in Beasts of No Nation, en Prometheus. Beroemdheid kreeg hij door zijn rol in The Wire.
BioscoopAgenda van The Dark Tower

The Dark Tower in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Dark Tower zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 5 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Een jongen wordt getransporteerd naar de Midworld, een alternatieve wereld waar hij revolverheld Roland Deschain tegenkomt. Deze is op zoek naar The Dark Tower, een plek waar tijd en ruimte samenkomen. Naar de boekenserie van The Dark Tower.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Revolverheld Roland Deschain (Idris Elba) zoekt een woestijnachtig landschap af op zoek naar The Dark Tower, in de hoop dat hij hiermee zijn met uitsterven bedreigde wereld kan redden.

Er bestaan andere werelden dan die van ons. The Dark Tower is gebaseerd op de epische boekenreeks 'De Donkere Toren' van één van 's werelds meest succesvolle schrijvers, Stephen King. De laatste scherpschutter, Gunslinger Roland Deschain (Idris Elba), is verwikkeld in een eeuwige strijd met Walter O'Dim, ook bekend als The Man in Black (Matthew McConaughey). Roland is vastbesloten om te voorkomen dat O'Dim de macht neemt over de Dark Tower, die het universum bij elkaar houdt. Het lot van meerdere werelden staat op het spel en alleen Roland kan de toren verdedigen tegen The Man in Black.