compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 08 20-2 t/m 26-2
Film van de week!
MENU

The Dictator Hunter

***1/20
Waardering: 3.8/5

Pitch

Advocaat Reed Brody van Human Rights Watch probeert het proces van Hissène Habréde, de voormalige president van het Afrikaanse land Tsjaad, op de Afrikaanse politieke agenda te krijgen. Tijdens Habréde's regime werden tienduizenden burgers gemarteld en vermoord tussen 1984 en 1990. De film biedt inzicht in de situatie toentertijd, en Amerika's rol in het geheel, maar besteedt ook aandacht aan de methodes waar Brody gebruik van maakt om zijn doel te bereiken.
Delen op facebook
The Dictator Hunter
Nederland, 2007, 75 min,

The Dictator Hunter - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Dictator Hunter in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Dictator Hunter zien? Koop de film hier:


We hebben de volgende 50 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Advocaat Reed Brody van Human Rights Watch probeert het proces van Hissène Habréde, de voormalige president van het Afrikaanse land Tsjaad, op de Afrikaanse politieke agenda te krijgen. Tijdens Habréde's regime werden tienduizenden burgers gemarteld en vermoord tussen 1984 en 1990. De film biedt inzicht in de situatie toentertijd, en Amerika's rol in het geheel, maar besteedt ook aandacht aan de methodes waar Brody gebruik van maakt om zijn doel te bereiken.Meer films op DVD / BR

DVD algemeenBol.com pixel

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Eyes Wide Films, Pieter van Huystee Film and Television

Cast & Regisseur