compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 22 1-6 t/m 7-6
Film van de week!
MENU

The Extraordinary Journey of the Fakir

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 9 jaarGrof taalgebruikAngst

Pitch van The Extraordinary Journey of the Fakir

Berenice Bejo (Nelly Marnay) en Dhanush (Ajatashatru Lavash Patel)

Berenice Bejo (Nelly Marnay) en Dhanush (Ajatashatru Lavash Patel)

Delen op facebook
The Extraordinary Journey of the Fakir
Nederlandse première: 13-12-2018
België, Frankrijk, India, Singapore, Verenigde Staten, 2018, 96 min,

Ajatashatru Lavash Patel woont al zijn hele leven in Mumbai, waar hij mensen voor de gek houdt met straatmagie en fakir-stunts. Hij heeft zijn buurt nog nooit verlaten, totdat hij naar Parijs reist om zijn vader te vinden.

The Extraordinary Journey of the Fakir trailer en bijzonderheden

Naar het roman met dezelfde naam van Romain Puértolas..

Trailer van The Extraordinary Journey of the FakirBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Extraordinary Journey of the Fakirhttps://i1.ytimg.com/vi/N72OBf_dn44/hqdefault.jpg2018-11-19
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Schrijver en regisseur Ken Scott regisseerde eerder de films Delivery Man (2013) en Starbuck (2011), maar ook in zijn scenario's zoals La Grande Séduction (2003) laat hij een talent zien voor komische films door merkwaardige situaties te creëren.

The Extraordinary Journey of the Fakir - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Extraordinary Journey of the Fakir in de bioscoop

Wil je The Extraordinary Journey of the Fakir zien? Koop of huur de film hier:Een straatmagier uit Mumbai (India) gaat op zoek naar zijn vader in Parijs. Een toerist uit een derdewereldland wordt snel gezien als een vluchteling.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Ajatashatru Lavash Patel heeft zijn hele leven mensen voor de gek gehouden met zijn straatmagie en fakir-stunts in zijn vertrouwde buurtje in Mumbai. Wanneer hij besluit een reis te maken om zijn vader te vinden die hij nooit heeft gekend, wordt hij onverwachts meegesleept in een eindeloos avontuur, met dank aan een IKEA-kast.

Productiemaatschappij: Aleph Motion Pictures (co-production), Brit Films, Cactus World Films (in association with), Cinéfeel Prod (in association with), Digital District (in association with), Impact Films (co-production), Lit, M! Capital Ventures (co-production), Radio Télévision Belge Francophone (RTBF) (co-prod, Sagax Entertainment (Associate Producer), Scope Pictures (co-production), Sony Pictures Home Entertainment (co-production), TF1, Vamonos Films (co-production)

Cast & Regisseur

Berenice Bejo

Nelly Marnay
Dhanush

Ajatashatru Lavash Patel
Ken Scott

Regisseur
The Extraordinary Journey of the Fakir poster