compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 24 13-6 t/m 19-6
Film van de week!
MENU

The Fall Guy

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruikAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van The Fall Guy

Ryan Gosling (Colt Seavers)

Ryan Gosling (Colt Seavers)

Delen op facebook
The Fall Guy
Nederlandse première: 25-4-2024
Verenigde Staten, 2024, 126 min,

In The Fall Guy moet de doorgewinterde stuntman Colt Seavers een vermiste filmster opsporen, kort na een bijna fatale stunt. Dit om de liefde van zijn leven terug te winnen. Ondertussen gaat zijn leven als stuntman gewoon door.

The Fall Guy trailer en bijzonderheden

De film is een remake van de tv-serie The Fall Guy (1981). Daarin speelde Lee Majors Colt Seavers, een Hollywood-stuntman die ook als premiejager optreedt als er weinig filmwerk is. Majors zelf en het beroemde voertuig van de show, de GMC K-2500 Wideside uit 1981, verschijnen in de film.

Trailer van The Fall GuyBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Fall Guyhttps://i1.ytimg.com/vi/r61Yop7syaM/hqdefault.jpg2024-03-25
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Stuntman, producent en acteur David Leitch regisseerde eerder
Bullet Train (2022) en Fast & Furious: Hobbs & Shaw (2019), in beiden was hij ook te zien, hij is vooral bekend als de regisseur van John Wick (2014).

Ryan Gosling wordt in 2024 gezien als aan de top van zijn kunnen, dankzij een reeks successen zoals Barbie (2023) - genomineerd voor een Oscar als Beste acteur in een bijrol, Blade Runner 2049 (2017), La La Land (2016) - genomineerd als Beste acteur voor een Oscar, The Big Short (2016), Crazy, Stupid, Love. (2011) en Drive (2011).

The Fall Guy - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Fall Guy in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Hij is een stuntman en net als ieder ander in de stuntwereld blazen ze hem op, schieten ze hem neer, laten ze hem crashen, smijten ze hem door ramen heen en laten ze hem van de hoogste constructies vallen. En dat allemaal voor ons vermaak. Na een ongeval dat hem bijna zijn carrire heeft gekost, moet de onbezongen held een vermiste filmster opsporen, een samenzwering onthullen en zijn grote liefde zien terug te winnen, terwijl hij ook nog gewoon zijn werk moet doen. Dat kan bijna niet goed gaan.

Productiemaatschappij: 87North, Arcana, Entertainment 360, Hyde Park Entertainment, Parkes/MacDonald Image Nation, Universal Pictures, WWE Studios

Cast & Regisseur