compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 11-7 t/m 17-7
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > The Forgotten

The Forgotten

***1/20
Waardering: 3.3/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarAngst

drama, mysterie, science fiction, thriller

Pitch van The Forgotten
The Forgotten filmstill
The Forgotten filmstill
Delen op facebook
The Forgotten
Nederlandse première: 25-11-2004
Verenigde Staten, 2004, 96 min,
Telly Paretta is diep ongelukkig na het overlijden van haar 9-jarige zoontje. Haar misere wordt nog erger nadat ze van haar psychiater te horen krijgt dat ze in werklijkheid nooit een zoon heeft gehad... maar Telly weigert zich bij haar lot neer te leggen.
bijzonderheden over The Forgotten
Nicole Kidman was als eerste gevraagd voor de rol van Terry. Behalve in hun herinneringen dragen alle acteurs tot het einde in de film zwarte kleren...
Aanloop van The Forgotten
Joseph Ruben regisseerde o.a. ook "Sleeping with the Enemy" (1991) en Money Train (1995). Julianne Moore speelde o.a ook in Magnolia, The Big Lebowski, The Hours en Far from Heaven. Anthony Edwards - vooral bekend als Dr. Mark Greene van de tv-serie 'ER' - speelde ook in Top Gun (1986) en The Client (1994).
Recensies van The Forgotten
BioscoopAgenda van The Forgotten

The Forgotten in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Forgotten zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 2 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Telly Paretta is diep ongelukkig na het overlijden van haar 9-jarige zoontje. Haar misere wordt nog erger nadat ze van haar psychiater te horen krijgt dat ze in werklijkheid nooit een zoon heeft gehad...Meer films op DVD / BR

DVD algemeen