compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 22-4 t/m 28-4
Film van de week!
MENU

The Fugitive

***1/20
Waardering: 3.8/5

Pitch

Dr. Richard Kimble wordt ten onrechte gearresteerd voor de moord op zijn vrouw. Hij ontsnapt tijdens zijn transport naar de gevangenis en begint zelf een zoektocht naar de echte dader. Hij wordt hierbij op de hielen gezeten door US-Marshall Samuel Gerard, die ook steeds minder overtuigd raakt van de schuld van Kimble.
Delen op facebook
The Fugitive
Verenigde Staten, 1993, 130 min,

Bekijk bij:

The Fugitive trailer en bijzonderheden

'I didn't kill my wife,' roept dr. Kimble tegen zijn achtervolger, US Marshall Samuel Gerard (Jones). Jones' reactie, een ironisch beetje schamper uitgesproken 'I don't care' is inmiddels een klassieke filmquote, en leverde Jones zeer waarschijnlijk de Oscar voor de Beste Bijrol op. Hoewel, bijrol. Tommy Lee Jones heeft meer dialoog in deze actiethriller dan 'hoofdrolspeler' Harrison Ford. Levert ook een veel betere acteerprestatie dan Ford, die houten klaas, en verdient zowaar zijn Hollywood-onderscheiding. Overigens 'I don't care' stond niet in het script, maar werd door Jones ter plekke verzonnen.

Trailer van The FugitiveBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Fugitivehttps://i1.ytimg.com/vi/-el_0ufaPH0/hqdefault.jpg2014-10-23
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Cast & Regisseur

Julianne Moore

Dr. Anne Eastman
Tommy Lee Jones

Marshal Samuel Gerard
Harrison Ford

Dr. Richard Kimble
Jeroen Krabbé

Dr. Charles Nichols (as Jeroen Krabbe)
Joe Pantoliano

Deputy Marshal Cosmo Renfro
Andrew Davis

Regisseur