compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 24 13-6 t/m 19-6
Film van de week!
MENU

The Human Voice

**1/200
Waardering: 2.8/5
Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

Pitch van The Human Voice

The Human Voice filmstill

The Human Voice filmstill

Delen op facebook
The Human Voice
Spanje, 2020, 30 min,

The Human Voice is een korte film van Pedro Almodóvar, gebaseerd op het beroemde toneelstuk ‘La voix humaine’ van Jean Cocteau. In Tilda Swinton vond Almodóvar de ideale vertolker van het personage dat hem al decennia inspireert: een verlaten en ontredderde vrouw.

Bekijk bij:

The Human Voice trailer

Trailer van The Human VoiceBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Human Voicehttps://i1.ytimg.com/vi/a4sbvUMWjoo/hqdefault.jpg2021-02-17
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

The Human Voice - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Human Voice in de bioscoop

Wil je The Human Voice zien? Koop of huur de film hier:
Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

The Human Voice is een korte film van Pedro Almodóvar, gebaseerd op het beroemde toneelstuk ‘La voix humaine’ van Jean Cocteau. In Tilda Swinton vond Almodóvar de ideale vertolker van het personage dat hem al decennia inspireert: een verlaten en ontredderde vrouw. Een vrouw (Tilda Swinton) komt thuis en wacht op de man die haar verlaten heeft. Zijn koffers staan klaar, maar hij komt niet. Ook de hond is rusteloos zonder zijn baasje. Tijdens een telefoongesprek tussen de vrouw en haar ex-geliefde worden we deelgenoot van haar wanhoop, rusteloosheid en sarcasme. Haar wereld stort ineen. Eerst figuurlijk, daarna letterlijk. The Human Voice is de eerste Engelstalige film van Pedro Almodóvar. Zoals altijd met aandacht voor detail, schitterend design en felle kleuren. Tilda Swinton is adembenemend in een decor dat laat zien hoe dicht het leven bij het theater staat. Zo kennen we Almodóvar. De film ging in première op het filmfestival van Venetië.

Productiemaatschappij: El Deseo, FilmNation Entertainment

Cast & Regisseur