compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 49 7-12 t/m 13-12
Film van de week!
MENU

The Invisible Life of Eurídice Gusmão

***1/20
Waardering: 3.8/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarSeks

Pitch van The Invisible Life of Eurídice Gusmão

Júlia Stockler (Guida Gusmão)

Júlia Stockler (Guida Gusmão)

Delen op facebook
The Invisible Life of Eurídice Gusmão
Nederlandse première: 5-12-2019
Brazilië, 2019, 139 min,

Twee zussen, geboren in Rio de Janeiro, banen zich een weg door het leven, en geloven ten onrechte dat de ander haar dromen een halve wereld verder leeft.

Bekijk bij:

The Invisible Life of Eurídice Gusmão trailer en bijzonderheden

De film is de officiële inzending van Brazilië voor de categorie 'Beste buitenlandse taalfilm' bij de 92e Academy Awards in 2020.

Trailer van The Invisible Life of Eurídice GusmãoBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Invisible Life of Eurídice Gusmãohttps://i1.ytimg.com/vi/Hr63oPNmIjw/hqdefault.jpg2019-11-07
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Actrice Julia Stockler is te zien in de film. Zij is vooral bekend van de film "Jungle Pilot" (2019). Maar ook actrice Carol Duarte heeft een rol in de film. Zij is bekend van haar rol in de serie 'A Força do Querer' (2017).

The Invisible Life of Eurídice Gusmão - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Invisible Life of Eurídice Gusmão in de bioscoop

Wil je The Invisible Life of Eurídice Gusmão zien? Koop of huur de film hier:Twee zussen met een sterke band worden door hun vader gescheiden maar ze verliezen nooit de hoop om elkaar weer terug te vinden.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

The Invisible Life of Eurídice Gusmão is een warmbloedig, hartstochtelijk drama over de onlosmakelijke band tussen twee zussen en hun zoektocht naar geluk.

Rio de Janeiro, 1950. Eurí­dice en Guida zijn twee onafscheidelijke zussen die thuis wonen bij hun conservatieve ouders. Terwijl ze opgroeien met de strikte regels van hun vader koesteren ze allebei grootse dromen: de getalenteerde Eurídice fantaseert over een carrière als pianiste, de avontuurlijke Guida hoopt de ware liefde te vinden. Na een onverwachte, dramatische gebeurtenis worden de zussen gescheiden en verliezen ze elkaar uit het oog. Terwijl de jaren verstrijken, bouwen ze een eigen leven op. Maar in de tijd dat ze beiden hun dromen najagen, geven ze nooit de hoop op elkaar terug te vinden. The Invisible Life of Eurídice Gusmão is een warmbloedig, hartstochtelijk drama over de onlosmakelijke band tussen twee zussen en hun zoektocht naar geluk. Regisseur Karim Aïnouz maakte van de gelijknamige roman van Martha Batalha een visueel overrompelde film die dit jaar in Cannes bekroond werd met de Un Certain Regard-prijs. The Invisible Life of Eurídice Gusmão werd ook geselecteerd als de Braziliaanse Oscarinzending.

Productiemaatschappij: Canal Brasil, Pola Pandora Filmproduktions, RT Features, Sony Pictures Releasing

Cast & Regisseur

Carol Duarte

Eurídice jovem
Júlia Stockler

Guida Gusmão
Fernanda Montenegro

Eurídice Gusmão
Karim Ainouz

Regisseur