compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 22 30-5 t/m 5-6
Film van de week!
MENU

The King of Staten Island

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van The King of Staten Island

Delen op facebook
The King of Staten Island
Nederlandse première: 25-6-2020
Verenigde Staten, 2020, 137 min,

Scott zit sinds het overlijden van zijn vader, een brandweerman, vast in zijn ontwikkeling. Hij vult zijn dagen met blowen en droomt ervan een tattoo-artiest worden. Maar dan besluit zijn moeder te gaan daten. Scott wordt ineens gedwongen omj toch zijn eerste stappen in het leven zetten om verder te gaan met zijn eigen leven.

Bekijk bij:

meJaneNETFLIXAmazon Prime Video

The King of Staten Island trailer en bijzonderheden

Vanwege de corona-pandemie gingen de bioscopen dicht vlak voor première van de film, waardoor besloten werd te film uit te brengen in de VS als 'video on demand'.
In werkelijkheid overleed de vader van hoofdrolspeler Pete Davidson tijdens reddingswerkzaamheden na de aanslagen van 9/11 als één van brandweermannen die bedolven werden door het ineenstorten van de Twin-Towers.

Trailer van The King of Staten IslandBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The King of Staten Islandhttps://i1.ytimg.com/vi/5Jk2taSlST8/hqdefault.jpg2020-05-12
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Judd Apatow is bekend van zijn drama-komedies — wat verwijst naar zijn stand-up-comedy achtergrond — Trainwreck (2015), Knocked Up (2007) en "40 Year Old Virgin" (2005).
Pete Davidson is in de VS bekend van Saturday Night Live, waar hij van 2014 deel uit maakt, hij was eerder in kleine bijrolletjes te zien in "Set It Up" (2018) en Trainwreck (2015), in die laatste film werkte hij al met Judd Apatow.

The King of Staten Island - Bioscopen, Tijden & Tickets

The King of Staten Island in de bioscoop

Wil je The King of Staten Island zien? Koop of huur de film hier:


meJane NETFLIX Amazon Prime Video

Scott zit sinds het overlijden van zijn vader, een brandweerman, vast in zijn ontwikkeling. Hij vult zijn dagen met blowen en droomt ervan een tattoo-artiest worden. Dan moet hij toch zijn eerste stappen in het leven zetten.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

The King of Staten Island is de nieuwe film van regisseur Judd Apatow (Trainwreck, Knocked Up, 40 Year Old Virgin) met Pete Davidson, bekend van Saturday Night Live. Een film over liefde, verlies en humor op Staten Island.

The King of Staten Island is de nieuwe film van regisseur Judd Apatow (Trainwreck, Knocked Up, 40 Year Old Virgin) met Pete Davidson, bekend van Saturday Night Live. Een film over liefde, verlies en humor op Staten Island. Scott (Pete Davidson) komt maar niet vooruit met z’n leven sinds zijn vader, die brandweerman was, overleed toen hij zeven jaar oud was. Nu hij inmiddels in de twintig is heeft hij nog weinig bereikt en lijkt zijn droom om een tattoo artiest te worden te hoog gegrepen. Als zijn ambitieuze jongere zusje (Maude Apatow, Euphoria) naar de universiteit gaat blijft Scott alleen achter met zijn moeder (Oscarwinnaar Marisa Tomei, The Wrestler, Spider-Man: Far From Home), die als verpleegster werkt op de Eerste Hulp. Scott brengt zijn dagen door met chillen en blowen met zijn vrienden en scharrelt met zijn jeugdvriendin Kelsey (Bel Powley, The Morning Show). Zijn moeder krijgt een relatie met een luidruchtige brandweerman genaamd Ray (Bill Burr, F is for Family) waardoor Scott gedwongen wordt eindelijk zijn verdriet onder ogen te zien en stappen kan zetten om echt te gaan leven. Verder ook met Steve Buscemi als Papa, een gepensioneerde brandweerman en mentor van Scott, en Pamela Adlon (Better Things, Californication) als Gina, de ex van Ray. The King of Staten Island is geregisseerd door Judd Apatow (Trainwreck, Knocked Up, The 40-Year-Old Virgin). Het scenario is geschreven door Judd Apatow, Pete Davidson en Dave Sirus (SNL). De film is geproduceerd door Apatow namens Apatow Productions samen met Barry Mendel. Eerder werkten zij samen aan de films The Big Sick, Bridesmaids, This is 40, Trainwreck en Funny People. Uitvoerend producenten zijn Pete Davidson, Michael Bederman en Judah Miller.

Productiemaatschappij: Apatow Productions, Perfect World Pictures, Universal Pictures