compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

The Last Bus

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGrof taalgebruikAngst

Pitch van The Last Bus

Delen op facebook
The Last Bus
Nederlandse première: 21-7-2022
Verenigd Koninkrijk, Verenigde Arabische Emiraten, 2021, 86 min,

In The Last Bus besluit Tom na het overlijden van zijn vrouw Mary om het meest noordelijke punt van Groot-Brittannië, John O'Groats, naar zijn oorspronkelijke woonplaats op het meest zuidelijke punt, Land's End, met zijn gratis 65+-buspas. Hij heeft slechts een kleine koffer bij zich, waarmee hij het hele land door reist.

Bekijk bij:

meJane

The Last Bus trailer en bijzonderheden

Timothy won de prijs voor beste acteur tijdens het BIFEST - Bari International Film Festival 2021.

Trailer van The Last BusBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Last Bushttps://i1.ytimg.com/vi/mwDR7u9nniw/hqdefault.jpg2022-07-03
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Gillies MacKinnon regisseerde eerder Tara Road (2005), Pure (2002) en Hideous Kinky (1998).
Acteur Timothy Spallwas eerder te zien in Mrs Lowry and Son (2019), "The Party (2017), "Mr. Turner" (2014) en "Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2" (2011).

The Last Bus - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Last Bus in de bioscoop

Wil je The Last Bus zien? Koop of huur de film hier:


meJane

Na het overlijden van zijn vrouw besluit gepensioneerde Tom van zijn noordelijke John O'Groats af te reizen naar zijn geboortedorp Land's End, gewapend met zijn 65+-pas.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

The Last Bus is een hartverwarmende film over liefde en verlies. Een film die ons eraan herinnert dat we niet alleen zijn were all on this ride together.

The Last Bus neemt je mee op de reis van de 90-jarige weduwnaar Tom Harper (Timothy Spall) van zijn woonplaats van de laatste vijftig jaar een afgelegen dorp in het noorden van Schotland terug naar zijn geboorteplaats dichtbij het meest zuidelijke punt van Engeland. In een strijd tegen de tijd, zijn leeftijd en het lot, begint Tom onverschrokken aan deze lange reis met zijn gratis buspas met als doel een belofte aan zijn vrouw Mary (Phyllis Logan) na te komen. The Last Bus is een hartverwarmende film over liefde en verlies. Een film die ons eraan herinnert dat we niet alleen zijn were all on this ride together.

Productiemaatschappij: Head Gear Films, Hurricane Films, Kreo Films FZ, Metrol Technology

Nieuws over The Last Bus