compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 22-7 t/m 28-7
Film van de week!
MENU

The Last Son

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarAngst

Pitch van The Last Son

Jason Clarke (Ted Kennedy) en Kate Mara (Mary Jo Kopechne)

Jason Clarke (Ted Kennedy) en Kate Mara (Mary Jo Kopechne)

Delen op facebook

The Last Son op TV

woensdag 28-7-2021, 00:15 op BBC2
The Last Son
Nederlandse première: 21-6-2018
Verenigde Staten, Zweden, 2017, 101 min,

In 1969 rijdt politicus Ted Kennedy na een feestje van een brug af. Zijn assistente verdrinkt daarbij. Kennedy raakt verstrikt in leugens.

Bekijk bij:

The Last Son trailer en bijzonderheden

Gebaseerd op de gebeurtenissen rond het auto-ongeluk van Ted Kennedy in 1969, waarbij zijn assistent Mary Jo Kopechne om het leven kwam. Ted Kennedy reed, en meldde het ongeval in eerste instantie niet bij de politie.

Trailer van The Last SonBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Last Sonhttps://i1.ytimg.com/vi/9JnEz5Lb4mM/hqdefault.jpg2018-03-14
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Acteur Jason Clarke speelde eerder in Zero Dark Thirty (2012), Ed Helms in The Hangover (2009) en Bruce Dern in Nebraska (2013).

The Last Son - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Last Son in de bioscoop

The Last Son op TV

woensdag 28-7-2021, 00:15 op BBC2
De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Last Son zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Drama over de doofpotaffaire die volgde op het auto-ongeluk dat politicus Ted Kennedy in 1969 veroorzaakte en waarbij zijn assistente om het leven kwam.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Massachusetts, 18 juli 1969. Terwijl de wereld thuis in spanning kijkt naar de ruimtereis van Apollo 11, wordt op het eiland Chappaquiddick, een geliefd vakantieoord voor welgestelde Amerikanen, een van de meest controversiële politieke doofpotaffaires van Amerika georkestreerd. Na het verlaten van een feestje ontsnapt Ted Kennedy ternauwernood aan de dood als zijn auto van een brug afzwenkt. De jonge campagnemedewerker Mary Jo Kopechne die naast hem zat heeft minder geluk en verdrinkt. Wat lijkt op een tragisch ongeluk mondt al snel uit in een meeslepend schandaal gebouwd op leugens en valse getuigenissen.

Productiemaatschappij: Apex Entertainment, Chimney (in association with), DMG Entertainment, Film i Väst (in association with)

Cast & Regisseur

Bruce Dern

Joe Kennedy
Ed Helms

Joe Gargan
Kate Mara

Mary Jo Kopechne
Jason Clarke

Ted Kennedy
Clancy Brown

Robert McNamara
John Curran

Regisseur