compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 46 14-11 t/m 20-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > The Last Son

The Last Son

***1/20
Waardering: 3.5/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarAngst

biografie, drama, filmhuis, historie, thriller

Pitch van The Last Son
Jason Clarke (Ted Kennedy) en Kate Mara (Mary Jo Kopechne)
Jason Clarke (Ted Kennedy) en Kate Mara (Mary Jo Kopechne)
Delen op facebook
The Last Son
Nederlandse première: 21-6-2018
Verenigde Staten, Zweden, 2017, 101 min,
In 1969 rijdt politicus Ted Kennedy na een feestje van een brug af. Zijn assistente verdrinkt daarbij. Kennedy raakt verstrikt in leugens.
trailer en bijzonderheden over The Last Son
Gebaseerd op de gebeurtenissen rond het auto-ongeluk van Ted Kennedy in 1969, waarbij zijn assistent Mary Jo Kopechne om het leven kwam. Ted Kennedy reed, en meldde het ongeval in eerste instantie niet bij de politie.
Aanloop van The Last Son
Acteur Jason Clarke speelde eerder in Zero Dark Thirty (2012), Ed Helms in The Hangover (2009) en Bruce Dern in Nebraska (2013).
BioscoopAgenda van The Last Son

The Last Son in de bioscoop

Wil je The Last Son zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 2 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Drama over de doofpotaffaire die volgde op het auto-ongeluk dat politicus Ted Kennedy in 1969 veroorzaakte en waarbij zijn assistente om het leven kwam.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen


Synopsis distributeur
Massachusetts, 18 juli 1969. Terwijl de wereld thuis in spanning kijkt naar de ruimtereis van Apollo 11, wordt op het eiland Chappaquiddick, een geliefd vakantieoord voor welgestelde Amerikanen, een van de meest controversiële politieke doofpotaffaires van Amerika georkestreerd. Na het verlaten van een feestje ontsnapt Ted Kennedy ternauwernood aan de dood als zijn auto van een brug afzwenkt. De jonge campagnemedewerker Mary Jo Kopechne die naast hem zat heeft minder geluk en verdrinkt. Wat lijkt op een tragisch ongeluk mondt al snel uit in een meeslepend schandaal gebouwd op leugens en valse getuigenissen.