compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 28-9 t/m 4-10
Film van de week!
MENU

The Many Saints of Newark

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van The Many Saints of Newark

Leslie Odom Jr. en Alessandro Nivola (Richard 'Dickie' Moltisanti)

Leslie Odom Jr. en Alessandro Nivola (Richard 'Dickie' Moltisanti)

Delen op facebook
The Many Saints of Newark
Nederlandse première: 11-11-2021
Verenigde Staten, 2021, 120 min,

In The Many Saints of Newark raakt de jonge Antonio steeds meer onder invloed van zijn maffia-oom Dickie Moltisanti - die met harde hand controle probeert te houden in de stad en zijn privéleven alle kanten op ziet gaan. Antonio blijkt een intelligente leerling te zijn, die niet schrikt om wat nodig te zijn te doen.

Bekijk bij:

Amazon Prime Video

The Many Saints of Newark trailer en bijzonderheden

'Moltisanti ' is Italiaans voor 'vele heiligen', wat in de naam van de film zit.
Michael Gandolfini speelt de tiener Tony Soprano, zijn overleden vader James Gandolfini speelde de originele Tony Soprano in The Sopranos (1999). Michael had de serie voordat hij begon aan deze film nooit gezien.

Trailer van The Many Saints of NewarkBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Many Saints of Newarkhttps://i1.ytimg.com/vi/vk610fpTIl4/hqdefault.jpg2021-10-21
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

The Many Saints of Newark - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Many Saints of Newark in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Many Saints of Newark zien? Koop of huur de film hier:


Amazon Prime Video

Antonio is een middelmatige leerling die richtingloos lijkt. Wanneer hij onder de hoede wordt genomen van zijn oom Dick, een harde jongen in de maffia. Ontpop hij zich als een talent.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

The Many Saints of Newark van New Line Cinema is de langverwachte prequel van de revolutionaire en veelvuldig onderscheiden HBO-dramaserie “The Sopranos” van David Chase.

The Many Saints of Newark van New Line Cinema is de langverwachte prequel van de revolutionaire en veelvuldig onderscheiden HBO-dramaserie “The Sopranos” van David Chase. De jonge Anthony Soprano groeit op in een tumultueuze tijd in Newark. De machtige DiMeo-misdaadfamilie krijgt concurrentie van andere gangsters en dreigt de grip te verliezen op een stad die gebukt gaat onder rassenrellen. Dat de tijden veranderen, merkt ook zijn oom Dickie Moltisanti, naar wie Anthony vol bewondering opkijkt, die met veel moeite probeert zijn werk en privéleven op de rit te krijgen. Intussen is hij van grote invloed op zijn jonge neef, die mede daardoor uiteindelijk zal uitgroeien tot de machtige maffiabaas die wij allemaal hebben leren kennen: Tony Soprano.

Productiemaatschappij: Chase Films, New Line Cinema, Warner Bros.

Cast & Regisseur