compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 47 24-11 t/m 30-11
Film van de week!
MENU

The Marksman

***00
Waardering: 3/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van The Marksman

Liam Neeson (Jim) en Katheryn Winnick (Sarah)

Liam Neeson (Jim) en Katheryn Winnick (Sarah)

Delen op facebook
The Marksman
Verenigde Staten, 2021, 107 min,

The Marksman is de nieuwe actiethriller met Academy Award®-genomineerde Liam Neeson (Taken franchise, Unknown, The Commuter) in een regie van Academy Award®-genomineerde Robert Lorenz (Trouble with the Curve).

Bekijk bij:

meJaneAmazon Prime Video

The Marksman trailer

Trailer van The MarksmanBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Marksmanhttps://i1.ytimg.com/vi/LveeIENXaro/hqdefault.jpg2020-12-14
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

The Marksman - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Marksman in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

Op de streng bewaakte grens tussen de US en Mexico gaat Jim Hanson (Liam Neeson) door een moeilijke periode. Zijn geliefde vrouw is enkele maanden eerder overleden en de bank staat op het punt om zijn ranch in beslag te nemen. Wanneer hij op een dag betrokken raakt bij een bloederige schietpartij kan hij niet anders dan de jonge illegaal Miguel onder zijn hoede te nemen. Achterna gezeten door brutale huurmoordenaars en corrupte agenten doet Jim alles om de jongen in veiligheid te brengen. The Marksman is de nieuwe actiethriller met Academy Award®-genomineerde Liam Neeson (Taken franchise, Unknown, The Commuter) in een regie van Academy Award®-genomineerde Robert Lorenz (Trouble with the Curve).

Productiemaatschappij: Azil Films, Cutting Edge Group, Raven Capital Management, Sculptor Media, Stonehouse Motion Pictures, Voltage Pictures, Zero Gravity Management

Cast & Regisseur

Nieuws over The Marksman