compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU

The Midnight Sky

**1/200
Waardering: 2.8/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikAngst

Pitch van The Midnight Sky

George Clooney (Augustine)

George Clooney (Augustine)

Delen op facebook
The Midnight Sky
Nederlandse première: 10-12-2020
Verenigde Staten, 2020, 118 min,

In The Midnight Sky is de wereld getroffen door een catastrofe. Augustinus — een eenzame wetenschapper in het noordpoolgebied — probeert te voorkomen dat de terugkerend ruimteschip van Sully niet in een ramp uit loopt.

Bekijk bij:

NETFLIX

The Midnight Sky trailer en bijzonderheden

Regisseur George Clooney omschreef het project als Gravity (2013) ontmoet The Revenant (2015).

Deel van de sneeuwstorm-scènes zijn in een daadwerkelijke sneeuwstorm opgenomen.

Trailer van The Midnight SkyBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Midnight Skyhttps://i1.ytimg.com/vi/9CkCNU0Vg1w/hqdefault.jpg2020-10-30
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Acteur en regisseur George Clooney regisseerde eerder Suburbicon (2017), The Ides of March (2011) en Good Night, and Good Luck (2005).

De Britse actrice Felicity Jones werd bekend door haar rollen in "Rogue One: A Star Wars Story (2016)", A Monster Calls (2016) en The Theory of Everything (2014).
De Britse acteur David Oyelowo is bekend van A United Kingdom (2016), Interstellar (2014), Selma (2014) en The Butler (2013).

The Midnight Sky - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Midnight Sky in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Midnight Sky zien? Koop of huur de film hier:


NETFLIX

In een post-apocalyptische wereld probeert een eenzame wetenschapper (George Clooney) in het noordpoolgebied te voorkomen dat een ruimteschip die terugkeert naar de aarde ontaardt in een catastrofe.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In The Midnight Sky volgen we Augustine (George Clooney), een eenzame maar briljante wetenschapper in het noordpoolgebied. Hij moet alles op alles zetten om te voorkomen dat Sully (Felicity Jones) en haar mede-astronauten terugkeren naar aarde tijdens een mysterieuze wereldramp.

Productiemaatschappij: Anonymous Content, NetFlix, Smokehouse Pictures, Syndicate Entertainment, Truenorth Productions (production)