compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 32 6-8 t/m 12-8
Film van de week!
MENU

The Mole Agent

****1/2
Waardering: 4.3/5
Voor alle leeftijden

Pitch

Wanneer een dochter zich zorgen maakt om het welzijn van haar moeder in een bejaardentehuis, huurt zij privédetective Romulo in. Romulo neemt op zijn beurt de 83-jarige Sergio in dienst, die de opdracht krijgt als mol te infiltreren in het tehuis. Maar eenmaal daar ingetrokken, bouwt Sergio een band op met zijn medebewoners en krijgt hij steeds meer moeite om in zijn rol te blijven en de waarheid te achterhalen.
Delen op facebook
The Mole Agent
Chili, 2020, 90 min,
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

The Mole Agent - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Mole Agent in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Mole Agent zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.Meer films online, op DVD / BR


Amazon Prime Video

DVD algemeenBol.com pixel

Synopsis distributeur

Sergio is een Chileense spion. Tenminste, hij krijgt deze rol aangemeten na een casting-sessie, georganiseerd door rechercheur Romulo, een privédetective die een geloofwaardige mol nodig heeft om in een bejaardentehuis te infiltreren. Romulo's cliënt, een bezorgde dochter van een van de bewoners, vermoedt dat haar moeder slecht behandeld wordt en huurt de detective in om erachter te komen wat er echt aan de hand is. Maar Sergio is 83, geen 007, en heeft moeite met hedendaagse technologieën en spionagetechnieken. Wel is hij een enthousiaste leerling, voor wie deze spionage-actie een welkome afleiding is na het overlijden van zijn vrouw. Terwijl Sergio informatie verzamelt, groeit hij steeds meer toe naar verschillende bewoners van het bejaardentehuis en beseft hij dat de dreigende waarheid onder de oppervlakte niet is wat men vermoedde. Met veel absurdistische humor, is The Mole Agent een stijlvolle combinatie van een klassieke Hollywood detective en een observerende documentaire. Het is een unieke beschouwing van eenzaamheid onder ouderen, met hartverwarmende personages die je niet snel zullen loslaten.

Productiemaatschappij: Malvalanda, Micromundo Producciones, Motto Pictures, Sutor Kolonko, Volya Films

Cast & Regisseur