compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 49 7-12 t/m 13-12
Film van de week!
MENU

The Mole Agent

****1/2
Waardering: 4.3/5
Voor alle leeftijden

Pitch van The Mole Agent

The Mole Agent filmstill

The Mole Agent filmstill

Delen op facebook
The Mole Agent
Nederlandse première: 10-12-2020
Chili, 2020, 90 min,

In The Mole Agent (De mol) reageert de 80-jarige Sergio op een advertentie dat een 80- tot 90-jarige nodig is voor een casting. Een privé-detective wil Sergio als spion inzetten bij een bejaardentehuis om te onderzoeken of ouderen daar worden mishandeld. Sergio is een amateur die graag wil leren, maar heel veel nog moet leren.

Bekijk bij:

Cinemember

The Mole Agent trailer en bijzonderheden

Geënsceneerde documentaire. Het productieteam vertelde de directeur van het verpleeghuis pas op het einde dat Sergio Chamy een undercover-detective was.

Officiële inzending van Chili voor de categorie 'Best International Feature Film' van de 93e Academy Awards in 2021.

Trailer van The Mole AgentBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Mole Agenthttps://i1.ytimg.com/vi/e3Qi9dBC9Do/hqdefault.jpg2020-10-19
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Maite Alberdi is bekend van The Grown-Ups (2016) en "Yo no soy de aquí" (2016).
Sergio Chamy debuteert als zichzelf en een beetje als speelfilmacteur op 83-jarige leeftijd.

The Mole Agent - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Mole Agent in de bioscoop

Wil je The Mole Agent zien? Koop of huur de film hier:


Cinemember

Chili. Een privédetective huurt een 80-jarige man in om als mol te werken in een bejaardentehuis waar een cliënt van hem de verzorgers van ouderenmishandeling verdenkt.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Met veel absurdistische humor, is The Mole Agent een stijlvolle combinatie van een klassieke Hollywood detective en een observerende documentaire. Het is een unieke beschouwing van eenzaamheid onder ouderen, met hartverwarmende personages die je niet snel zullen loslaten.

Sergio is een Chileense spion. Tenminste, hij krijgt deze rol aangemeten na een casting-sessie, georganiseerd door Romulo, een privédetective die een geloofwaardige mol nodig heeft om te infiltreren in een bejaardentehuis. Romulo's cliënt, de bezorgde dochter van een van de bewoners, vermoedt dat haar moeder slecht behandeld wordt en huurt de detective in om erachter te komen wat er aan de hand is. Maar Sergio is 83, geen 007, en heeft moeite met hedendaagse technologieën en spionagetechnieken. Wel is hij een enthousiaste leerling, voor wie deze spionage-actie een welkome afleiding is na het overlijden van zijn vrouw. Terwijl Sergio informatie verzamelt, groeit hij steeds meer toe naar verschillende bewoners van het bejaardentehuis en beseft hij dat de dreigende waarheid onder de oppervlakte niet is wat men vermoedde. Met veel absurdistische humor, is The Mole Agent een stijlvolle combinatie van een klassieke Hollywood detective en een observerende documentaire. Het is een unieke beschouwing van eenzaamheid onder ouderen, met hartverwarmende personages die je niet snel zullen loslaten.

Productiemaatschappij: Malvalanda, Micromundo Producciones, Motto Pictures, Sutor Kolonko, Volya Films

Cast & Regisseur