compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 27 7-7 t/m 13-7
Film van de week!
MENU

The Nest

***00
Waardering: 3/5
Mogelijk schadelijk tot 14 jaarSeksGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

Pitch van The Nest

Carrie Coon (Allison) en Jude Law (Rory)

Carrie Coon (Allison) en Jude Law (Rory)

Delen op facebook
The Nest
Nederlandse première: 1-10-2020
Canada, Verenigd Koninkrijk, 2020, 107 min,

Engeland, 1987. In The Nest verhuist een ondernemer en zijn gezin vanuit een Amerikaans VINEX-wijk naar een Engels landhuis. Zijn vrouw verwondert zich hoe hij opgaat in de schijnwereld van jonge professionals die vooral veel geld uitgeven.

Bekijk bij:

meJane

The Nest trailer en bijzonderheden

De film won drie prijzen tijdens het Deauville Film Festival 2020.

Trailer van The NestBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Nesthttps://i1.ytimg.com/vi/gc2l5svWsk4/hqdefault.jpg2020-09-08
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Sean Durkin maakte eerder de speelfilm Martha Marcy May Marlene (2011), die ook over een vrouw handelde die een schemerwereld probeert te ontvluchten, meestal is Durkin als producent verbonden aan films.
Carrie Coon is vooral bekend van haar rol in de tv-serie 'Fargo' en viel eerder op in de speelfilms Gone Girl (2014) en "The Leftovers" (2014).
Jude Law — The Talented Mr. Ripley (1999), Cold Mountain (2003), Sherlock Holmes (2009) en Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (2018) — past goed in de traditie van degelijke Engelse acteurs die zich elke rol eigen maken.

The Nest - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Nest in de bioscoop

Wil je The Nest zien? Koop of huur de film hier:


meJane

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Het leven van een ondernemer en zijn Amerikaans gezin krijgt wrange wending wanneer zij naar een Engels landhuis verhuizen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Op zoek naar nieuwe kansen verhuist de ambitieuze ondernemer Rory (Jude Law) met zijn vrouw (Carrie Coon) en kinderen van een veilige Amerikaanse buitenwijk naar een onbetaalbaar landhuis in het conservatieve Engeland van de jaren 80. Terwijl Rory zich compleet verliest in zijn werk, heeft Carrie problemen om zich aan te passen aan haar nieuwe omgeving. Hierdoor raken ze steeds verder van elkaar vervreemd en dreigt het ogenschijnlijk perfecte gezin uit elkaar te vallen. Regisseur Sean Durkin (Martha Marcy May Marlene) toont in het beklemmende The Nest hoe ver mensen gaan om de schijn op te houden. Met in de hoofdrol Jude Law (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, The Young Pope) en Carrie Coon (Fargo, Gone Girl, The Leftovers).

Productiemaatschappij: BBC Films, Element Pictures, FilmNation Entertainment

Cast & Regisseur