compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 15-4 t/m 21-4
Film van de week!
MENU

The Notebook

****0
Waardering: 4/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst

Pitch van The Notebook

The Notebook - 1

The Notebook - 1

Delen op facebook
The Notebook
Nederlandse première: 7-10-2004
Verenigde Staten, 2004, 115 min,

Allie en Noah beleven een zomer vol hartstocht en passie. Dan breekt de Tweede Wereldoorlog uit en moet Noah naar het front. Allie is verscheurd door verdriet, maar verlooft zich na een paar. Wanneer Noah na de oorlog terugkeert, is zijn hart gebroken als hij ziet dat Allie een ander heeft. Toch zijn Allie en Noah elkaar niet vergeten.

Bekijk bij:

NETFLIXAmazon Prime Video

The Notebook trailer en bijzonderheden

Gebaseerd op de gelijknamige roman van Nicholas Sparks. Casavetes' eigen moeder Gena Rowlands speelt in deze film de rol van (de oudere) Allie.

Trailer van The NotebookBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Notebookhttps://i1.ytimg.com/vi/FC6biTjEyZw/hqdefault.jpg2020-03-04
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Duizendpoot Nick Cassavetes - zoon van John Cassavetes en Gena Rowlands - maakte zijn regiedebuut met "Unhook the Stars" (1996). Hij regisseerde ook She's So Lovely (1997) en "John Q" (2002). Cassavetes schreef daarnaast ook het scenario voor Blow (2001) en speelde rollen in films als Blind Fury (1989) en Face/Off (1997).
Gena Rowlands speelde in de jaren zeventig uitsluitend nerveuze vrouwen in de grillige, geïmproviseerde psychologische speelfilms van haar man, de Amerikaanse regisseur John Cassavetes. Ze werd nooit een echte ster, maar kreeg wel een Oscarnominatie voor haar rol van de (pre-feministische) geestelijk ontspoorde huisvrouw Mabel in A Woman under the Influence (1974).

The Notebook - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Notebook in de bioscoop

Wil je The Notebook zien? Koop of huur de film hier:


NETFLIX Amazon Prime Video

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Allie en Noah verbreken hun relatie wanneer de oorlog uitbreekt. Allie verlooft zich na een tijd, maar als Noah jaren later terugkeert blijkt er nog steeds liefde tussen de twee te bestaan.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Avery Pix, Gran Via, New Line Cinema

Cast & Regisseur

Ryan Gosling

Noah Calhoun
Rachel McAdams

Allie Hamilton
James Marsden

Lon Hammond Jr.
Joan Allen

Anne Hamilton
Gena Rowlands

Allie Calhoun
The Notebook poster