compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 26-5 t/m 1-6
Film van de week!
MENU

The Old Guard

***1/20
Waardering: 3.3/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaar

Pitch

In The Old Guard wordt een geheim team van onsterfelijke huurlingen — die al eeuwen ongezien de wereldgebeurtenissen ingrijpen — ontmaskerd door Big Pharma Merrick en moet nu vechten om hun identiteit geheim te houden, net op het moment dat een onverwacht potentieel nieuw lid wordt ontdekt.
Delen op facebook
The Old Guard
Nederlandse première: 10-7-2020
Verenigde Staten, 2020, 125 min,

bijzonderheden

De film is gebaseerd op de strip met dezelfde naam van schrijver Greg Rucka, bekend van Wonder Woman, die vier albums schreef, het is bekend dat Netflix een volgende film al heeft besteld.
Netflix-film met een sterke Belgische en Nederlandse inbreng, respectievelijk Matthias Schoenaerts en Merwan Kenzari. Kenzari heeft een indrukwekkend monoloog in de film.
De eerste vechtscène is een ware huzarenstukje omdat acteurs vooral los van elkaar hadden getraind tot dat punt en de choreografie pas ter plekke hebben ingestudeerd.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Gina Prince-Bythewood viel op met har speelfilmdebuut "Love & Basketball" (2000) die in première ging tijdens het Sundance Film Festival 2000.

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Denver and Delilah Productions, Dune Films (executive production), Image Comics, Marc Evans Productions, Marc Platt Productions, NetFlix, Sky