compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 25 20-6 t/m 26-6
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > The Old Man and the Gun

The Old Man and the Gun

***1/20
Waardering: 3.8/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldGrof taalgebruik

drama, filmhuis, komedie, misdaad

Pitch van The Old Man and the Gun
The Old Man and the Gun: Robert Redford (Forrest Tucker)
The Old Man and the Gun: Robert Redford (Forrest Tucker)
Delen op facebook
The Old Man and the Gun
Nederlandse première: 8-11-2018
Verenigde Staten, 2018, 93 min,
Een bejaarde bankovervaller weet steeds met succes uit handen te blijven van de politie, wanneer hij de vrouw van zijn leven tegenkomt, begint net de klopjacht op hem aangevoerd door een jonge detective.
trailer en bijzonderheden over The Old Man and the Gun
De film is gebaseerd op een artikel in het tijdschrift The New Yorker van David Grann. Naar verluid de laatste rol van Robert Redford.
Aanloop van The Old Man and the Gun
Hoewel Sissy Spacek (Carrie, 1976) en Robert Redford (All The President's Men, 1976) grote sterren waren in de jaren '70, hebben ze nooit eerder samen in een film gespeeld.
Casey Affleck hoort sinds het winnen van een Oscar voor zijn rol in Manchester by the Sea (2016) tot de top in Hollywood.
Regisseur David Lowery gooide eerder hoge ogen met de speelfilm A Ghost Story (2017), ook al met Casey Affleck.
BioscoopAgenda van The Old Man and the Gun

The Old Man and the Gun in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Old Man and the Gun zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 3 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Een bejaarde bankovervaller (Robert Redford) weet steeds met succes uit handen te blijven van de politie, wanneer hij de vrouw (Sissy Spacek) van zijn leven tegenkomt, begint net de klopjacht op hem aangevoerd door een jonge detective (Casey Affleck).Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
De charmante Forrest Tucker (Robert Redford) is al ruim op pensioengerechtigde leeftijd, maar nog steeds één van de meest succesvolle bankovervallers van de 20e eeuw. Wanneer hij ook nog de vrouw van zijn dromen ontmoet lijkt zijn leven compleet. Maar wanneer de jonge detective John Hunt (Casey Affleck) een klopjacht organiseert op Forrest en zijn handlangers, ontstaat er al snel een kat en muis spel waarbij zelfs Hunt de charmes van Forrest niet kan weerstaan. Samen met up-and-coming regisseur David Lowery (A Ghost Story), generatiegenoot Sissy Spacek, Tom Waits en Oscarwinnaar Casey Affleck, sluit Robert Redford zijn immense acteercarrière af.