compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 33 18-8 t/m 24-8
Film van de week!
MENU

The Outpost

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldAngst

Pitch van The Outpost

Delen op facebook
The Outpost
Nederlandse première: 2-7-2020
Bulgarije, Verenigde Staten, 2019, 123 min,

In The Outpost is het 2009, wanneer een team van 50 Amerikaanse soldaten het moet opnemen tegen een ogenschijnlijke overmacht aan Taliban-strijders in Afghanistan die het op de afgelegen buitenpost Keating gemunt hebben, bekend als 'The Battle of Kamdesh'.

Bekijk bij:

meJaneNETFLIX

The Outpost trailer en bijzonderheden

Scott Eastwood (Clint), Milo Gibson (Mel), and James Jagger (Mick) zijn kinderen van de beroemde naamgenoten regisseurs, acteurs en muzikanten. Will Attenborough is kleinzoon van regisseur/acteur Richard Attenborough en Scott Alda Coffey is kleinzoon van acteur Alan Alda.

Trailer van The OutpostBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Outposthttps://i1.ytimg.com/vi/WAHzrYrRTuY/hqdefault.jpg2020-06-15
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Voormalig filmrecensent Rod Lurie beleefde zij internationale regiedebuut met The Contender (2000) en werkte sindsdien aan tv-series.
Orlando Bloom blijft natuurlijk eeuwig verbonden met zijn personages in The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (2001) en "Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl" (2003).
Scott Eastwood viel eerder op in The Longest Ride (2015) en "Suicide Squad" (2016). Caleb Landry Jones viel al eerder op in X-Men: First Class (2011), maar brak echt door in 2017 met rollen in de voor een Oscar genomineerde films American Made (2017), The Florida Project (2017), Get Out (2017) en Three Billboards Outside Ebbing, Missouri (2017).

The Outpost - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Outpost in de bioscoop

Wil je The Outpost zien? Koop of huur de film hier:


meJane NETFLIX

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Een klein team van Amerikaanse soldaten moet het opnemen tegen een ogenschijnlijke overmacht aan Taliban-strijders in Afghanistan.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Een indrukwekkende oorlogsfilm van de schrijvers van The Fighter en Patriots Day.

The Outpost vertelt het heftige verhaal van 53 Amerikaanse soldaten die in 2009 in Afghanistan gestationeerd zijn om de afgelegen buitenpost Keating te verdedigen. Met indrukwekkende rollen voor o.a. Scott Eastwood, Orlando Bloom en Caleb Landry brengt The Outpost de historische “Battle of Kamdesh” in beeld.

Productiemaatschappij: Millennium Media

Cast & Regisseur

The Outpost poster

Nieuws over The Outpost