compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 28-9 t/m 4-10
Film van de week!
MENU

The Perfect Patient

Quick

Pitch van The Perfect Patient

Jonas Karlsson (Hannes Råstam) en Alba August (Jenny Küttim)

Jonas Karlsson (Hannes Råstam) en Alba August (Jenny Küttim)

Delen op facebook
The Perfect Patient
België, Zweden, 2019, 132 min,

In The Perfect Patient (ook bekend als Quick) duikt onderzoeksjournalist Hannes Råstam in de zaak van Thomas Quick — naar verluid de grootste seriemoordenaar in Zweden. Hij ontdekt dat er weinig bewijzen zijn, maar wel sprake van tunnelvisie bij het juridisch systeem van Zweden en de psychiatrie die al te graag iemand volgiet met psychofarmaca.

Bekijk bij:

meJaneAmazon Prime Video

The Perfect Patient trailer en bijzonderheden

De film won twee Guldbagge Awards 2020 én voor beste acteur in een ondersteunende rol en één voor Beste make-up.

Trailer van The Perfect PatientBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Perfect Patienthttps://i1.ytimg.com/vi/4aJGxLgh6Q0/hqdefault.jpg2021-06-22
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

The Perfect Patient - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Perfect Patient in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Perfect Patient zien? Koop of huur de film hier:


meJane Amazon Prime Video

Journalist Hannes Råstam ontraffelt een extreme vorm van tunnelvisie bij de Zweedse juridisch systeem wanneer hij in de zaal van serie-moordenaar Thomas Quick, maar niet zonder gevolgen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

DE PERFECTE PATIËNT is het boeiende verhaal over het grootste juridische schandaal in de Zweedse geschiedenis, het verhaal over de verslaggever die een heel juridisch systeem in twijfel trok. Hannes Råstam was toegewijd om de onschuld van Thomas Quick te bewijzen en de juridische chaos te ontmaskeren die Quick veroordeelde tot een leven in een psychiatrische gevangenis. Niemand was echter geïnteresseerd in het vrijpleiten en vrijlaten van de ergste seriemoordenaar in Zweden, een kannibalistische verkrachter die was veroordeeld voor acht moorden en nog eens vijfentwintig had bekend. Dit verhaal legt een puzzel voor de kijker om in elkaar te zetten, aangezien het ongelooflijke verhaal achter de Thomas Quick-zaak stukje bij beetje wordt blootgelegd. Het publiek zal continu in de ban zijn van geheime bronnen en het veerkrachtige rechtvaardigheidsgevoel van één persoon tot aan het overweldigende einde.

Productiemaatschappij: Brain Academy, Film i Väst (co-production), Nordisk Film (co-production), Nordsvensk Filmunderhallning (coproduced by), TV4, Umedia (coproduced by)

Cast & Regisseur

David Dencik

Thomas Quick
Alba August

Jenny Küttim
Jonas Karlsson

Hannes Råstam
Magnus Roosmann

Christer van der Kwast
Peter Andersson

Jan Olsson
Karl Frid

Muziek
Pär Frid

Muziek