compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 17 25-4 t/m 1-5
WEB | mobiel
Avengers: Endgame - Film van de week!
MENU
Home > Films > The Quake

The Quake

***00
Waardering: 3/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGrof taalgebruikAngst

actie, drama, thriller

Pitch van The Quake
The Quake filmstill
The Quake filmstill
Delen op facebook
The Quake
Nederlandse première: 21-2-2019
Noorwegen, 2018, 108 min,
In 1904 werd Oslo plots opgeschrikt door een aardbeving. Nu 115 jaar later zijn er tekens die aangeven dat we nog zo'n grote aardbeving kunnen verwachten, en het is aan Kristian Eikjord om de overheid ervan te overtuigen dat het land gevaar loopt.
trailer en bijzonderheden over The Quake
Vervolg op The Wave (2015).
Aanloop van The Quake
John Andreas Anderson regisseerde eerder Kapitein Sabeltand en de schat van Lama Rama (2014) en co-regisseerde Uno (2004).
BioscoopAgenda van The Quake

The Quake in de bioscoop

Wil je The Quake zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 3 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


In 1904 werd Oslo plots opgeschrikt door een aardbeving. Nu zijn er tekens die aangeven dat we nog zo'n grote aardbeving kunnen verwachten. Het is aan Kristian Eikjord (Kristoffer Joner) om de overheid ervan te overtuigen dat het land gevaar loopt.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
In 1904 werd Oslo plots opgeschrikt door een aardbeving. Het was met 5.4 op de schaal van Richter de grootste aardbeving in Noorwegen. Seismologen houden sindsdien de zaak in de gaten en de voorspelling is dat eens in de honderd jaar de kans op een groetere beving mogelijk is. Nu 115 jaar later zijn de signalen nog groter en tracht een man, Kristian Eikjord de overheid ervan te overtuigen dat het land gevaar loopt en dat een grote ramp aanstaande is. Maar als de waarschuwing niet serieus wordt genomen is het ieder voor zich in een ultieme rampenfilm die laat zien waar de natuur toe in staat is.