compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 19 12-5 t/m 18-5
Film van de week!
MENU

The Quake

***00
Waardering: 3/5

Skjelvet

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikAngst

Pitch van The Quake

The Quake filmstill

The Quake filmstill

Delen op facebook
The Quake
Nederlandse première: 21-2-2019
Noorwegen, 2018, 108 min,

In 1904 werd Oslo plots opgeschrikt door een aardbeving. Nu 115 jaar later zijn er tekens die aangeven dat we nog zo'n grote aardbeving kunnen verwachten, en het is aan Kristian Eikjord om de overheid ervan te overtuigen dat het land gevaar loopt.

Bekijk bij:

meJaneNETFLIX

The Quake trailer en bijzonderheden

Vervolg op The Wave (2015).

Trailer van The QuakeBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Quakehttps://i1.ytimg.com/vi/l-WvbZ_bI_c/hqdefault.jpg2019-01-03
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

John Andreas Anderson regisseerde eerder Kapitein Sabeltand en de schat van Lama Rama (2014) en co-regisseerde Uno (2004).

The Quake - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Quake in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Quake zien? Koop of huur de film hier:


meJane NETFLIX

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


In 1904 werd Oslo plots opgeschrikt door een aardbeving. Nu zijn er tekens die aangeven dat we nog zo'n grote aardbeving kunnen verwachten. Het is aan Kristian Eikjord (Kristoffer Joner) om de overheid ervan te overtuigen dat het land gevaar loopt.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In 1904 werd Oslo plots opgeschrikt door een aardbeving. Het was met 5.4 op de schaal van Richter de grootste aardbeving in Noorwegen. Seismologen houden sindsdien de zaak in de gaten en de voorspelling is dat eens in de honderd jaar de kans op een groetere beving mogelijk is. Nu 115 jaar later zijn de signalen nog groter en tracht een man, Kristian Eikjord de overheid ervan te overtuigen dat het land gevaar loopt en dat een grote ramp aanstaande is. Maar als de waarschuwing niet serieus wordt genomen is het ieder voor zich in een ultieme rampenfilm die laat zien waar de natuur toe in staat is.

Productiemaatschappij: Fantefilm

Cast & Regisseur