compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 03 20-1 t/m 26-1
Film van de week!
MENU

The Sky Above Us

****0
Waardering: 4/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikAngstDrugs en alcoholmisbruik

Pitch van The Sky Above Us

Delen op facebook
The Sky Above Us
Nederlandse première: 28-1-2015
België, Nederland, Servië, 2015, 97 min,

Het dagelijkse leven van Ana, Sloban en Boja in de stad Belgrado wordt ruw verstoord als de NAVO bombardementen uitvoert. Ondanks het gevaar proberen de drie toch hun leven voort te zetten. Ana moet repeteren voor haar theatervoorstelling, maar gaat er elke dag met angst naartoe. De 23-jarige Bojan probeert elke avond de harde realiteit te ontsnappen in houseclubs, en de uitzendtechnicus Sloba loopt dag in dag uit gevaar door zijn werk in het tv-gebouw, wat een groot doelwit voor de de NAVO is.

Bekijk bij:

Cinemember

The Sky Above Us trailer en bijzonderheden

Deze film gaat in premiere op het filmfestival van Rotterdam. Tegelijkertijd is de film in de rest van het land te zien.

Trailer van The Sky Above UsBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Sky Above Ushttps://i1.ytimg.com/vi/Kgqn6EG9mYQ/hqdefault.jpg2015-01-07
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Marinus Groothof maakt met deze film zijn regiedebuut. Hiervoor heeft hij de shorts, 'Mirroring', 'Spiegelingen' en 'Sunset From a Rooftop' gemaakt.

The Sky Above Us - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Sky Above Us in de bioscoop

Wil je The Sky Above Us zien? Koop of huur de film hier:


Cinemember

De bombardementen van Belgrado tast de levens aan van Ana, Sloba en Boja, die desondanks proberen om hun dagelijkse routine vast te houden. De angst boven hen komt 's nachts tot leven, en de drie krijgen steeds meer moeite om hun normale leven door te zetten in een krankzinnige wereld.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Cineplanet, CTM LEV Pictures, Entre chien et loup

Nieuws over The Sky Above Us