compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 40 6-10 t/m 12-10
Film van de week!
MENU

The Snowman

**1/200
Waardering: 2.5/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van The Snowman

Rebecca Ferguson (Katrine Bratt)

Rebecca Ferguson (Katrine Bratt)

Delen op facebook
The Snowman
Nederlandse première: 2-11-2017
Verenigd Koninkrijk, 2017, 119 min,

Een gespecialiseerde misdaadeenheid onder leiding van Harry Hole onderzoekt de vermissing van een vrouw tijdens de eerste sneeuwval. Samen met een briljante rekruut weten ze de vermissing te linken aan jarenoude moorden.

Bekijk bij:

The Snowman trailer en bijzonderheden

Deze film is gebaseerd op het boek De Sneeuwman van Jo Nesbø. Dit is een boek uit de Harry Hole-serie.

Trailer van The SnowmanBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Snowmanhttps://i1.ytimg.com/vi/3fbvhH9hmds/hqdefault.jpg2017-07-20
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Harry Hole wordt gespeeld door Michael Fassbender, bekend van X-Men, Shame en 12 Years a Slave. De rol van de rekruut wordt gespeeld door Rebecca Ferguson.

Synopsis distributeur

Wanneer Harry Hole, hoofddetective van een gespecialiseerde misdaadeenheid, de vermissing van een vrouw tijdens de eerste sneeuwval van de winter onderzoekt, vreest hij dat een ongrijpbare seriemoordenaar weer actief is.

Michael Fassbender (X-Men-films, Inglourious Basterds) is inspecteur Harry Hole in de angstaanjagende thriller The Snowman, gebaseerd op de bestseller van de Noorse schrijver Jo Nesbø. Fassbender wordt bijgestaan door o.a. Rebecca Ferguson (Mission: Impossible Rogue Nation), Charlotte Gainsbourg (Nymphomaniac) en J.K. Simmons (Whiplash) in deze nieuwe film van regisseur Tomas Alfredson (Let the Right One In, Tinker Tailor Soldier Spy). Wanneer Harry Hole (Fassbender), hoofddetective van een gespecialiseerde misdaadeenheid, de vermissing van een vrouw tijdens de eerste sneeuwval van de winter onderzoekt, vreest hij dat een ongrijpbare seriemoordenaar weer actief is.Met de hulp van een briljante nieuwe collega (Ferguson) legt de agent een verband tussen zaken van tientallen jaren geleden en deze lugubere nieuwe zaak. Ze moeten de gewetenloze dader opsporen voordat het weer gaat sneeuwen en hij opnieuw zal toeslaan. Deze thriller is in zijn geheel op lokatie in Noorwegen opgenomen, in de steden Oslo en Bergen en rondom Rjukan. The Snowman is geproduceerd door Tim Bevan en Eric Fellner (The Theory of Everything, Les Misérables) van Working Title, samen met Robyn Slovo (Tinker Tailor Soldier Spy) en Piodor Gustafsson (The Girl with the Dragon Tattoo).

Productiemaatschappij: Another Park Film, Compuhire, Dagslys, Dolby Laboratories, Union Visual Effects, Universal Pictures, Universal Pictures International (UPI), Working Title Films

Cast & Regisseur