compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 23-5 t/m 29-5
Film van de week!
MENU

The Suicide Squad

****0
Waardering: 4/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van The Suicide Squad

The Suicide Squad filmstill

The Suicide Squad filmstill

Delen op facebook
The Suicide Squad
Nederlandse première: 5-8-2021
Verenigde Staten, 2021, 132 min,

IN The Suicide Squad wordt een bonte verzameling schurken — waaronder Harley Quinn, Bloodsport en Peacemaker — uit de Belle Reve-gevangenis worden gerekruteerd door de supergeheime, superschaduwrijke Task Force X en worden afgezet op het afgelegen, door vijanden doordrenkte eiland Corto Maltese.

Bekijk bij:

Amazon Prime Video

The Suicide Squad trailer en bijzonderheden

James Gunn vulde de film met obscure en onbekende schurken, omdat hij vond dat die meer in lijn is aan de Squad-strips van John Ostrander, waarbij het onduidelijk blijft of de superschurken goed of juist slecht zijn.

Trailer van The Suicide SquadBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Suicide Squadhttps://i1.ytimg.com/vi/Ka2HjTs0jWQ/hqdefault.jpg2021-03-26
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur, scenarioschrijver en producent James Gunn maakte eerder Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017), The Belko Experiment (2016), Guardians of the Galaxy (2014) en Movie 43 (2013).
Idris Elba speelt de nieuwe personage Bloodsport, hij was oorspronkelijk vooral bekend van de drama-serie Luther, waar hij een obscure rechercheur speelt, maar de laatste jaren is hij vooral bekend als actieheld in speelfilms als Fast & Furious: Hobbs & Shaw (2019), Avengers: Infinity War (2018), The Dark Tower (2017) en Thor: Ragnarök (2017).

The Suicide Squad - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Suicide Squad in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Suicide Squad zien? Koop of huur de film hier:


Amazon Prime Video

Superschurken Harley Quinn, Bloodsport en Peacemaker uit de Belle Reve-gevangenis worden afgezet op het afgelegen, door vijanden doordrenkte eiland Corto Maltese.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Schrijver/regisseur James Gunn is de man achter The Suicide Squad, een superheldenavontuur vol actie van Warner Bros. Pictures met enkele van de meest verachtelijke misdadigers die DC te bieden heeft.

Welkom in de hel, ofwel Belle Reve, de gevangenis met het hoogste sterftecijfer in de VS. Hier zitten de allerergste superschurken gevangen. En zij doen alles om hun vrijheid terug te winnen, zelfs al moeten ze zich daarvoor aansluiten bij de ultrageheime en dubieuze Task Force X. Ook dit keer is het weer alles of niets voor een bonte verzameling slechteriken, bestaande uit Bloodsport, Peacemaker, Captain Boomerang, Ratcatcher 2, Savant, King Shark, Blackguard, Javelin en natuurlijk de geliefde psychopaat Harley Quinn. Zwaarbewapend worden ze op Corto Maltese gedropt, een afgelegen eiland waar het wemelt van de vijanden. Om hun vernietigingsmissie te voltooien moet de Squad door een jungle vol militanten en guerrillatroepen trekken. Ze worden bijgestaan door kolonel Rick Flag die ze in toom moet zien te houden, terwijl de technici van Amanda Waller intussen alles volgen wat ze doen. Ook nu weer kan één verkeerde beweging ze hun leven kosten. En het gevaar komt uit elke hoek: vijanden, teamgenoten en Waller zelf. Wie slim is, kan dus maar beter geen geld op ze inzetten.

Productiemaatschappij: Atlas Entertainment, DC Comics, DC Entertainment, Warner Bros.

Cast & Regisseur

Viola Davis

Amanda Waller
Idris Elba

Bloodsport
Margot Robbie

Harley Quinn
Joel Kinnaman

Rick Flag
John Cena

Peacemaker

Nieuws over The Suicide Squad