compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 02 13-1 t/m 19-1
Film van de week!
MENU

The Sun Is Also a Star

***00
Waardering: 3/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst

Pitch van The Sun Is Also a Star

Charles Melton (Daniel Bae) en Yara Shahidi (Natasha Kingsley)

Charles Melton (Daniel Bae) en Yara Shahidi (Natasha Kingsley)

Delen op facebook
The Sun Is Also a Star
Nederlandse première: 16-5-2019
Verenigde Staten, 2019, 100 min,

NY. De pragmatische tiener Natasha ontmoet de romantische student Daniel Bae en de vonken lijken er vanaf te vliegen. Het moment is verkeerd, want Natasha en de rest van haar gezin worden over enkele uren het land uitgezet. Natasha vecht hard tegen de uitzetting van haar familie maar ook tegen haar ontluikende gevoelens voor Daniel.

Bekijk bij:

meJanevideoland

The Sun Is Also a Star trailer en bijzonderheden

De film is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Nicola Yoon — ook bekend van Everything, Everything (2017) — wat deels autobiografisch is, zo is Nicola ook van Jamaïcaanse komaf, met een technische achtergrond en zij is getrouwd met de Zuid-Koreaanse grafisch ontwerper David Yoon.

Trailer van The Sun Is Also a StarBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Sun Is Also a Starhttps://i1.ytimg.com/vi/YZzWlgpOpBc/hqdefault.jpg2019-02-07
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Met Yara Shahidi (van de tv-serie 'Black-ish') als Natasha en Charles Melton (van de tv-serie 'Riverdale') als Daniel. Regisseur Ry Russo-Young maakte eerder Before I Fall (2017) en "Nobody Walks" (2012).

The Sun Is Also a Star - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Sun Is Also a Star in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Sun Is Also a Star zien? Koop of huur de film hier:


meJane videoland

NY. De pragmatische tiener Natasha ontmoet de romantische student Daniel Bae en de vonken lijken er vanaf te vliegen. Het moment is verkeerd, want Natasha en de rest van haar gezin worden over enkele uren het land uitgezet.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Een hedendaags verhaal over het vinden van liefde tegen alle verwachtingen in. The Sun Is Also A Star onderzoekt of ons leven wordt bepaald door het lot of de willekeurige gebeurtenissen in het universum.

“Wat als ik je vertel dat ik je verliefd op me zou kunnen laten worden ...?” Een hedendaags verhaal over het vinden van liefde tegen alle verwachtingen in. The Sun Is Also A Star, onderzoekt of ons leven wordt bepaald door het lot of de willekeurige gebeurtenissen in het universum. De film is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Nicola Yoon. Student en romanticus Daniel Bae en de in Jamaica geboren pragmaticus Natasha Kingsley ontmoeten elkaar - en vallen voor elkaar – op een magische dag in New York. Vonken vliegen er onmiddellijk vanaf tussen deze twee vreemdelingen, die elkaar misschien nooit hadden ontmoet als het lot niet had geholpen. Maar is het lot voldoende om de prille liefde over te laten gaan in ware liefde? Met slechts enkele uren op de klok in wat haar laatste dag in de VS lijkt te zijn, vecht Natasha net zo hard tegen de uitzetting van haar familie als ze vecht tegen haar ontluikende gevoelens voor Daniel, die vervolgens net zo hard werkt om haar te overtuigen dat ze voor elkaar bestemd zijn. Met Yara Shahidi (Black-ish) als Natasha en Charles Melton (Riverdale) als Daniel, en John Leguizamo (John Wick: Chapter 2). De film is geregisseerd Ry Russo-Young (Before I Fall) en is gebaseerd op de veelgeprezen bestseller van auteur Nicola Yoon (ook bekend van Everything, Everything). The Sun Is Also A Star was nummer 1 op de bestsellerlijst van de New York Times en heeft meerdere onderscheidingen ontvangen, waaronder: 2016 National Book Award Finalist; Amazon's beste boek van 2016 in Young Adult; de opmerkelijke jeugdboeken van de New York Times van 2016; en Entertainment Weekly's 10 beste boeken van 2016.

Productiemaatschappij: Alloy Entertainment, Metro-Goldwyn-Mayer (MGM), Warner Bros.

Cast & Regisseur

Yara Shahidi

Natasha Kingsley
Charles Melton

Daniel Bae
Gbenga Akinnagbe

Samuel Kingsley
Cathy Shim

Min Soo Bae
Keong Sim

Dae Hyun Bae