compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 16-5 t/m 22-5
WEB | mobiel
John Wick 3: Parabellum - Film van de week!
MENU
Home > Films > The Sun Is Also a Star > Detailinformatie

The Sun Is Also a Star

***00
Waardering: 3/5

Detailinformatie over de film The Sun Is Also a Star

Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaarGeweldAngst

drama

Meer info voor de echte fans

Met

Yara Shahidi
Yara Shahidi
Natasha Kingsley
Charles Melton
Charles Melton
Daniel Bae
Gbenga Akinnagbe
Gbenga Akinnagbe
Samuel Kingsley
Cathy Shim
Cathy Shim
Min Soo Bae
Keong Sim
Keong Sim
Dae Hyun Bae
Miriam A. Hyman
Miriam A. Hyman
Patricia Kingsley
Assibey Blake
Assibey Blake
Immigration Social Worker
Harry Chambarry
Harry Chambarry
Subway Commuter
Jake Choi
Jake Choi
Charlie Bae
Anais Lee
Anais Lee
Young Natasha

Ook met

Faith Logan (Commuter), Anfernee Olivier (Dayplayer), Annie Pisapia (Passenger), Matthias Sebastiun Garry (Train Commuter), Jordan Williams (Peter Kingsley)

Production
design

Productie-
maatschap-
pijen

Alloy Entertainment, Metro-Goldwyn-Mayer (MGM), Warner Bros.
Synopsis distributeur
Een hedendaags verhaal over het vinden van liefde tegen alle verwachtingen in. The Sun Is Also A Star onderzoekt of ons leven wordt bepaald door het lot of de willekeurige gebeurtenissen in het universum.

“Wat als ik je vertel dat ik je verliefd op me zou kunnen laten worden ...?” Een hedendaags verhaal over het vinden van liefde tegen alle verwachtingen in. The Sun Is Also A Star, onderzoekt of ons leven wordt bepaald door het lot of de willekeurige gebeurtenissen in het universum. De film is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Nicola Yoon. Student en romanticus Daniel Bae en de in Jamaica geboren pragmaticus Natasha Kingsley ontmoeten elkaar - en vallen voor elkaar – op een magische dag in New York. Vonken vliegen er onmiddellijk vanaf tussen deze twee vreemdelingen, die elkaar misschien nooit hadden ontmoet als het lot niet had geholpen. Maar is het lot voldoende om de prille liefde over te laten gaan in ware liefde? Met slechts enkele uren op de klok in wat haar laatste dag in de VS lijkt te zijn, vecht Natasha net zo hard tegen de uitzetting van haar familie als ze vecht tegen haar ontluikende gevoelens voor Daniel, die vervolgens net zo hard werkt om haar te overtuigen dat ze voor elkaar bestemd zijn. Met Yara Shahidi (Black-ish) als Natasha en Charles Melton (Riverdale) als Daniel, en John Leguizamo (John Wick: Chapter 2). De film is geregisseerd Ry Russo-Young (Before I Fall) en is gebaseerd op de veelgeprezen bestseller van auteur Nicola Yoon (ook bekend van Everything, Everything). The Sun Is Also A Star was nummer 1 op de bestsellerlijst van de New York Times en heeft meerdere onderscheidingen ontvangen, waaronder: 2016 National Book Award Finalist; Amazon's beste boek van 2016 in Young Adult; de opmerkelijke jeugdboeken van de New York Times van 2016; en Entertainment Weekly's 10 beste boeken van 2016.