compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 25 23-6 t/m 29-6
Film van de week!
MENU

The Time Traveler's Wife

***1/20
Waardering: 3.8/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarAngst

Pitch van The Time Traveler's Wife

Eric Bana (Henry DeTamble) en Rachel McAdams (Clare Abshire)

Eric Bana (Henry DeTamble) en Rachel McAdams (Clare Abshire)

Delen op facebook
The Time Traveler's Wife
Nederlandse première: 12-11-2009
Verenigde Staten, 2009, 107 min,

The Time Traveler’s Wife is een romantisch drama over een bibliothecaris die door een genetische afwijking verplicht tijdreizen af moet leggen. Dit zorgt voor moeilijkheden in zijn huwelijk. In deze film ziet men nu eens niet de leuke kanten van het tijdreizen, maar de complicerende aspecten ervan. Denk aan je vrouw van je dromen ontmoeten als ze nog een kind is. Een afspraak maken en niet nakomen omdat je vastzit in een andere tijd.

Bekijk bij:

The Time Traveler's Wife trailer en bijzonderheden

De film kreeg vroegtijdig veel aandacht toen Jennifer Aniston en Brad Pitt (indertijd nog een koppel) de filmrechten van het roman van Audrey Niffenegger kochten, voordat het boek in de schappen lag.
Omdat enkele opnamen ontbraken en Eric Bana inmiddels kaal geschoren was voor zijn rol in Star Trek (2009) werd gewacht tot hij zijn haar weer tot volle lengte zou groeien, dit duurde bijna een jaar.

Trailer van The Time Traveler's WifeBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Time Traveler's Wifehttps://i1.ytimg.com/vi/gu8lYr0kf7g/hqdefault.jpg2009-11-12
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur "Robert Schwenke" maakte eerder o.m. "Fightplan", Tattoo en "The Family Jewels". Dit was het debuutroman van Audrey Niffenegger in het dagelijks leven professor Interdisciplinaire Boekkunsten, naast boeken werkt ze ook aan strips en visuele boeken.

The Time Traveler's Wife - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Time Traveler's Wife in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Time Traveler's Wife zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


The Time Traveler’s Wife is een romantisch drama over een bibliothecaris die door een genetische afwijking verplicht tijdreizen af moet leggen. Dit zorgt voor moeilijkheden in zijn huwelijk.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Alliance Films, ARM Distribution, Distribution Company, Districine, Eagle Pictures, Entertainment Film Distributors, Industry Entertainment, New Line Cinema, Plan B Entertainment, Warner Bros.

Cast & Regisseur

Rachel McAdams

Clare Abshire
Eric Bana

Henry DeTamble
Stephen Tobolowsky

Dr. David Kendrick
Arliss Howard

Richard DeTamble