compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 03 20-1 t/m 26-1
Film van de week!
MENU

The Transporter Refueled

***00
Waardering: 3/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldAngst

Pitch van The Transporter Refueled

Ed Skrein (Frank Martin) en Loan Chabanol (Anna)

Ed Skrein (Frank Martin) en Loan Chabanol (Anna)

Delen op facebook
The Transporter Refueled
Nederlandse première: 24-9-2015
China, Frankrijk, 2015, 96 min,

Frank Martin (Ed Skrein) is de beste 'Transporter' ter wereld. Hij heeft maar drie regels: nooit de deal veranderen, nooit namen uitwisselen en nooit het pakje openen. Maar wanneer hij wordt ingehuurd door de onweerstaanbare Anna en haar collega's zijn die regels lastig te handhaven.

Bekijk bij:

videoland

The Transporter Refueled trailer en bijzonderheden

In plaats van een vierde film te maken met Jason Statham in de hoofdrol, koos bedenker Luc Besson ervoor om een reboot te maken van de franchise. Daardoor is The Transporter Refueled de eerste film zonder Statham in de hoofdrol.

Hoofdrolspeler Ed Skrein verliet de hitserie 'Game of Thrones' om deze rol te kunnen spelen. Zijn rol in de serie (die van Daario Naharis) werd overgenomen door de Nederlandse acteur Michiel Huisman.

Trailer van The Transporter RefueledBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Transporter Refueledhttps://i1.ytimg.com/vi/b85L2AIMteU/hqdefault.jpg2015-03-30
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

The Transporter Refueled is de tweede film van filmmaker Camille Delamarre. Zijn debuutfilm was het misdaaddrama Brick Mansions. Daaraan werkte hij, net als aan The Transporter Refueled, samen met Luc Besson.

The Transporter Refueled - Bioscopen, Tijden & Tickets

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Canal+, Ciné+, EuropaCorp, EuropaCorp USA, EuropaCorp. Distribution, Fundamental Films, Relativity EuropaCorp Distribution (RED), Relativity Media, TF1 Films Production

Cast & Regisseur

Nieuws over The Transporter Refueled