compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 09 27-2 t/m 4-3
Film van de week!
MENU

The Trip to Spain

***1/20
Waardering: 3.3/5
Voor alle leeftijden

Pitch van The Trip to Spain

Rob Brydon (Rob) en Steve Coogan (Steve)

Rob Brydon (Rob) en Steve Coogan (Steve)

Delen op facebook
The Trip to Spain
Nederlandse première: 28-6-2018
Groot-Brittannië, 2017, 110 min,
De komieken Steve Coogan en Rob Brydon trekken door Europa. In dit deel bezoeken ze Spanje, waar ze restaurants bezoeken, gerechten uitproberen en mooie plekken bezoeken.

The Trip to Spain trailer en bijzonderheden

Volgens een interview in The Guardian zijn de twee komieken lang niet zulke dikke vrienden als ze doen voorkomen in deze reisserie. In hun vrije tijd zien ze elkaar amper.
Trailer van The Trip to SpainBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Trip to Spainhttps://i1.ytimg.com/vi/KWrRfMfGmMA/hqdefault.jpg2018-03-28

Aanloop

Steve Coogan is onder andere bekend van Philomena (2013), Tropic Thunder (2008) en Alan Partridge: Alpha Papa (2013). Regisseur Michael Winterbottom maakte eerder onder meer Genova (2008).

The Trip to Spain - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Trip to Spain in de bioscoop

Wil je The Trip to Spain zien? Koop de film hier:


We hebben de volgende 2 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


De komieken Steve Coogan en Rob Brydon trekken door Spanje, waar ze de plaatselijke gerechten, drankjes en uitzichten in zich opnemen.Meer films op DVD / BR

DVD algemeenBol.com pixel

Synopsis distributeur

Na Engeland en Italië reizen Steve Coogan en Rob Brydon dit keer door Spanje. Ze discussiëren over beroemdheden en maken gekscherende grappen, terwijl ze genieten van paella en gazpacho. Hun komische opmerkingen over roem en vriendschap zijn daarbij net zo droog als de beste Spaanse wijn.

Productiemaatschappij: Revolution Films