compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 45 7-11 t/m 13-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > The Trip to Spain

The Trip to Spain

***1/20
Waardering: 3.3/5
Voor alle leeftijden

drama, filmhuis, komedie

Pitch van The Trip to Spain
Rob Brydon (Rob) en Steve Coogan (Steve)
Rob Brydon (Rob) en Steve Coogan (Steve)
Delen op facebook
The Trip to Spain
Nederlandse première: 28-6-2018
Groot-Brittannië, 2017, 110 min,
De komieken Steve Coogan en Rob Brydon trekken door Europa. In dit deel bezoeken ze Spanje, waar ze restaurants bezoeken, gerechten uitproberen en mooie plekken bezoeken.
trailer en bijzonderheden over The Trip to Spain
Volgens een interview in The Guardian zijn de twee komieken lang niet zulke dikke vrienden als ze doen voorkomen in deze reisserie. In hun vrije tijd zien ze elkaar amper.
Aanloop van The Trip to Spain
Steve Coogan is onder andere bekend van Philomena (2013), Tropic Thunder (2008) en Alan Partridge: Alpha Papa (2013). Regisseur Michael Winterbottom maakte eerder onder meer Genova (2008).
BioscoopAgenda van The Trip to Spain

The Trip to Spain in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Trip to Spain zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 2 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


De komieken Steve Coogan en Rob Brydon trekken door Spanje, waar ze de plaatselijke gerechten, drankjes en uitzichten in zich opnemen.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Na Engeland en Italië reizen Steve Coogan en Rob Brydon dit keer door Spanje. Ze discussiëren over beroemdheden en maken gekscherende grappen, terwijl ze genieten van paella en gazpacho. Hun komische opmerkingen over roem en vriendschap zijn daarbij net zo droog als de beste Spaanse wijn.