compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

The Velvet Queen

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikAngst

Pitch van The Velvet Queen

The Velvet Queen filmstill

The Velvet Queen filmstill

Delen op facebook
The Velvet Queen
Nederlandse première: 17-3-2022
Frankrijk, 2021, 92 min,

In The Velvet Queen gaat natuurfotograaf Vincent Munier en schrijver Sylvain Tesson op een onderzoeksmissie, in een poging om een glimp op te vangen van de zeldzame sneeuwluipaard.

Bekijk bij:

meJane

The Velvet Queen trailer en bijzonderheden

Hoog op het Tibetaanse plateau. Tussen onontgonnen en ontoegankelijke valleien ligt een van de laatste heiligdommen van de wilde wereld, waar zeldzame en onontdekte fauna leeft. Vincent Munier, een van 's werelds meest gerenommeerde natuurfotografen, neemt de avonturier en romanschrijver Sylvain Tesson (In the Forest of Siberia) mee op zijn laatste missie. Gedurende enkele weken zullen ze deze valleien verkennen op zoek naar unieke dieren en proberen de sneeuwluipaard te spotten, een van de zeldzaamste en moeilijkst te benaderen grote katten.

Trailer van The Velvet QueenBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Velvet Queenhttps://i1.ytimg.com/vi/pBv7ruXkRtA/hqdefault.jpg2022-02-21
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

The Velvet Queen - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Velvet Queen in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Velvet Queen zien? Koop of huur de film hier:


meJane

Natuurfotograaf Vincent Munier probeert een glimp te krijgen van de sneeuwluipaard - een van de meest zeldzame katachtige - in het onherbergzame Tibetaanse plateau.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In The Velvet Queen neemt een van ’s werelds meest gerenommeerde natuurfotografen Vincent Munier, schrijver Sylvain Tesson mee op een onderzoeksmissie, in een poging om een glimp op te vangen van de zeldzame sneeuwluipaard. Regisseur Marie Amiguet legt de queeste van de vrienden vast met oog voor het natuurschoon en een vleugje relativerende humor. Het resultaat is een uiterst ontroerende film over de kunst van het kijken – en bekeken worden.

Productiemaatschappij: Kobalann, Le Bureau, Paprika Films

Cast & Regisseur