compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

The Worst Person in the World

Mogelijk schadelijk tot 14 jaarSeksGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

Pitch van The Worst Person in the World

Delen op facebook
The Worst Person in the World
Nederlandse première: 10-2-2022
Denemarken, Frankrijk, Noorwegen, Verenigde Staten, Zweden, 2021, 128 min,

In The Worst Person in the World nadert Julie de dertig. Ze worstelt om haar weg te vinden. Vooral heeft ze moeite om met haar verwarde gedachten om te gaan. Ze lijkt in Aksel een goede partner te vinden. Totdat haar impulsieve karakter weer naar boven komt. Wanneer ze per abuis op een huwelijksreceptie belandt reageert ze weer te primair.

Bekijk bij:

meJane

The Worst Person in the World trailer en bijzonderheden

Genomineerd voor twee Oscars in 2022. Actrice Renate Reinsve won de Palm voor Beste Actrice in 2021 voor haar vertolking van de hoofdrol.
Dit wordt de laatste film in Triers "Oslo Trilogy" genoemd, drie losjes met elkaar verbonden films, waaronder Reprise (2006) en Oslo, 31. august (2011).

Trailer van The Worst Person in the WorldBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Worst Person in the Worldhttps://i1.ytimg.com/vi/PFQ1dJrgoQg/hqdefault.jpg2022-01-31
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De Noorse auteur Joachim Trier regisseerde eerder Thelma (2017) en Louder Than Bombs (2015).

The Worst Person in the World - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Worst Person in the World in de bioscoop

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Julie wordt bijna dertig, maar kan geen genoegen nemen met haar leven. Wanneer ze dertig wordt, besluit Julie meer uit het leven te halen en zet ze een punt achter haar stabiele relatie met de 45-jarige succesvolle schrijver Aksel. Ze ontmoet de jongere en knappe Eivind, met wie ze zich in een nieuw avontuur stort. The Worst person in the world geselecteerd voor de hoofdcompetitie van het Cannes Filmfestival 2021. Actrice Renate Reinsve won er de Palm voor Beste Actrice.

Productiemaatschappij: Arte France Cinéma, B-Reel Films, Film i Väst (in co-production with), MK2 Productions, Oslo Pictures, Snowglobe Films