compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 34 22-8 t/m 28-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Their Finest

Their Finest

***1/20
Waardering: 3.5/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

drama, komedie, romantiek

Pitch van Their Finest
Their Finest: Gemma Arterton (Catrin Cole)
Their Finest: Gemma Arterton (Catrin Cole)
Delen op facebook
Their Finest
Nederlandse première: 13-4-2017
Groot-Brittannië, 2016, 117 min,
Een Britse filmcrew wordt ingehuurd om het moreel van de Britse bevolking te verhogen na de Blitzkrieg. Ze moeten een propagandafilm maken over Duinkerken. Catrin Cole (Gemma Arterton) wordt ingehuurd als scenarioschrijver. Catrin komt erachter dat er achter de camera even veel drama is als er voor.
trailer en bijzonderheden over Their Finest
Deze film is gebaseerd op een boek van Lissa Evans. Zij is ook actief als regisseur en producent.
Aanloop van Their Finest
Regisseur Lone Scherfig maakte eerder The Riot Club en An Education.
Onze recensie
***00

Their Finest recensie

Their Finest Hour (c) The Searchers
Aan films over de Tweede Wereldoorlog is geen gebrek, maar in "Their Finest" maken we de oorlog mee in London, waar de bevolking steeds moet vrezen voor bombardementen van de Duitsers. ...lees de volledige recensie
BioscoopAgenda van Their Finest

Their Finest in de bioscoop

Wil je Their Finest zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 2 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Een Britse filmcrew wordt ingehuurd om het moreel van de Britse bevolking te verhogen na de Blitzkrieg. Ze moeten een propagandafilm maken over Duinkerken. Met Gemma Arterton.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Tegen de achtergrond van Londen in de Tweede Wereldoorlog ontvouwt Their Finest zich als een romantisch en komisch drama over een groep filmmakers die worstelt om een inspirerende film te maken om de nationale moraal op te vijzelen.

Londen, WOII. Nu haast alle mannen aan het front vechten krijgt Catrin Cole (Gemma Arterton) een baantje als copywriter voor propagandafilms die een vrouwelijke touch nodig hebben. Haar natuurlijke flair wordt al snel opgemerkt door de vlotte filmproducent Tom Buckley (Sam Claflin). Met het moreel van het land op het spel moeten Catrin en Buckley een speelfilm maken die het hart van de natie zal verwarmen. Ondanks de bommenregen ontdekt Catrin dat er achter de camera evenveel drama, humor en passie is als voor de camera. Their Finest is de nieuwste film van Lone Scherfig (An Education, One Day, Italian for Beginners) en werd geselecteerd voor het Toronto International Film Festival. Naast Gemma Arterton (Tamara Drewe) en Sam Claflin (Me Before You, The Hunger Games) zijn er rollen weggelegd voor Bill Nighy, Jeremy Irons en Eddie Marsan.