compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 32 11-8 t/m 17-8
Film van de week!
MENU

This Magnificent Cake!

***1/20
Waardering: 3.8/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikDiscriminatie

Pitch van This Magnificent Cake!

This Magnificent Cake! filmstill

This Magnificent Cake! filmstill

Delen op facebook
This Magnificent Cake!
Nederlandse première: 20-12-2018
België, Frankrijk, Nederland, 2018, 55 min,

Deze film vertelt het verhaal van vijf personages: een getroebleerde koning, een Pygmee van middelbare leeftijd die in een luxe hotel werkt, een mislukte zakenman op expeditie, een verdwaalde portier en een jonge deserteur. Zij leven in kolonaal Afrika aan het eind van de 19e eeuw.

Bekijk bij:

Cinemember

This Magnificent Cake! trailer en bijzonderheden

Regisseurs en scenarioschrijvers Emma De Swaef en Marc James Roels waren in 2018 genomineerd voor de Illy-prijs tijdens het Cannes Film Festival. De film won meerdere prijzen voor beste internationale korte film.

Trailer van This Magnificent Cake!Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film This Magnificent Cake!https://i1.ytimg.com/vi/AxKQnuir1Uk/hqdefault.jpg2018-11-14
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De Swaef en Roels maakten samen de korte films Oh Willy... (2012) en Zachte Planten in 2008.

This Magnificent Cake! - Bioscopen, Tijden & Tickets

This Magnificent Cake! in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je This Magnificent Cake! zien? Koop of huur de film hier:Deze film vertelt het verhaal van vijf personages: een getroebleerde koning, een Pygmee van middelbare leeftijd die in een luxe hotel werkt, een mislukte zakenman op expeditie, een verdwaalde portier en een jonge deserteur in het koloniale Afrika van eind 19e eeuw. Genomineerd voor een prijs tijdens het Cannes Film Festival in 2018.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De animatiefilm This Magnificent Cake speelt zich af in koloniaal Afrika aan het eind van de 19de eeuw. De film vertelt het verhaal van vijf verschillende personages, een getroebleerde koning, een Pygmee van middelbare leeftijd die in een luxe hotel werkt, een mislukte zakenman op expeditie, een verdwaalde portier en een jonge deserteur.

Productiemaatschappij: Angoa (support), ARTE France (participation), Basok BVBA (support), Beast Animation (co-production), Centre National de la Cinématographie (CNC) (parti, Le Tax Shelter du Gouvernement Fédéral de Belgique, Netherlands Fund for Film (support), Pedri Animation (co-production), Procirep (support), Région Bretagne (support), Van Hecke Consult Comm. V. (support), Vivement Lundi (co-production), Vlaams Audiovisueel Fonds (with the support of)

Cast & Regisseur

Nieuws over This Magnificent Cake!