compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 24 13-6 t/m 19-6
Film van de week!
MENU

Three Thousand Years of Longing

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van Three Thousand Years of Longing

Idris Elba (The Djinn)

Idris Elba (The Djinn)

Delen op facebook
Three Thousand Years of Longing
Nederlandse première: 17-11-2022
Australië, Verenigde Staten, 2022, 108 min,

In Three Thousand Years of Longing is Dr. Alithea Binnie voor een wetenschappelijk congres in Istanbul, wanneer ze een Djinn ontmoet. Deze biedt haar drie wensen aan voor zijn vrijheid, maar zij weet niet beter dan dat ze tevreden is met haar leven als vrijgezel en wetenschapper. Zij vertrouwt zijn echtheid, maar wensen mislopen is ook geen optie. De Djinn besluit haar verhalen te vertellen over zijn fantastische verleden in de hoop haar te overtuigen.

Bekijk bij:

meJaneAmazon Prime Video

Three Thousand Years of Longing trailer en bijzonderheden

Vanwege de covid-pandemie werden uiteindelijk ook de opnames in Londen en Istanbul die niet door konden gaan in Australië nagebootst.
George Miller haalde de befaamde cameraman voor de tweede keer uit zijn pensioen om de film te fotograferen, eerder schoot hij de vorige film van Miller "Mad Max Fury Road" (2015).

Trailer van Three Thousand Years of LongingBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Three Thousand Years of Longinghttps://i1.ytimg.com/vi/7LcItHQUDLA/hqdefault.jpg2022-11-06
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

George Miller is bekend van zijn regiewerk voor "Mad Max 2" (1981) en Mad Max: Fury Road (2015), maar ook voor de familiefilms Babe (1995) en Happy Feet (2006).
Tilda Swinton is bekend vanwege haar androgyne uiterlijk en hypnotiserende verschijning, bekend van films als Orlando (1992), Constantine (2005) en The Grand Budapest Hotel (2014).
De charismatische Idris Elba maakt indruk door zijn imponerende verschijning in films als American Gangster (2007), Thor (2011), Prometheus (2012), Beasts of No Nation (2015) en Beast (2022).

Three Thousand Years of Longing - Bioscopen, Tijden & Tickets

Three Thousand Years of Longing in de bioscoop

Wil je Three Thousand Years of Longing zien? Koop of huur de film hier:


meJane Amazon Prime Video

Wetenschapper Alithea Binnie (Tilda Swinton) is tevreden met haar vrijgezellen bestaan en dan ontmoet ze een Djinn (Idris Elba) tijdens een reis in Istanbul. De Djinn biedt haar drie wensen aan.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Wanneer een Britse geleerde (Tilda Swinton) in Istanbul met een antiek, magisch flesje een djinn (Idris Elba) oproept, mag ze drie wensen doen in ruil voor zijn vrijheid. Door jarenlange apathie en isolement twijfelt ze over haar wensen, tot de djinn met zijn verhalen een diep verlangen opwekt, de wens om bemind te worden. Three Thousand Years of Longing is een episch fantasieverhaal van George Miller (Mad Max) dat alle grenzen van tijd en ruimte overschrijdt. Oscarwinnares Tilda Swinton (The French Dispatch, Memoria) en Idris Elba (The Avengers, Luther) vervullen de hoofdrollen in dit hedendaagse romantische sprookje.

Productiemaatschappij: CAA Media Finance, Elevate Production Finance (financed by), FilmNation Entertainment, Kennedy Miller Mitchell, Kennedy Miller Productions, Metro-Goldwyn-Mayer (MGM)

Cast & Regisseur

Idris Elba

The Djinn
Melissa Jaffer

Clementine
George Shevtsov

The Old Storyteller
George Miller

Regisseur
Junkie XL

Muziek
Three Thousand Years of Longing poster

Nieuws over Three Thousand Years of Longin..