compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 04 26-1 t/m 1-2
Film van de week!
MENU

Thunderdome Never Dies

****0
Waardering: 4/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

Pitch van Thunderdome Never Dies

Thunderdome Never Dies filmstill

Thunderdome Never Dies filmstill

Delen op facebook
Thunderdome Never Dies
Nederlandse première: 14-11-2019
Nederland, 2019, 82 min,

Het gabberfeest Thunderdome bracht in de jaren '90 een ware revolutie te weeg: ineens maakte de wereld kennis van de eigen muziek-, kleding-, kapsel-, schoen-stijl, maar ook met de drugs. Maar na 20 jaar beuken stopte de feesten. Na vijf jaar stilte maakte het feest een unieke come-back in 2017. Een kijkje achter de schermen van waarom stoppen en waarom weer beginnen.

Bekijk bij:

meJanevideoland

Thunderdome Never Dies trailer en bijzonderheden

De film bevat interviews met de oprichters Duncan Stutterheim en Irfan van Ewijk (oprichters van ID&T), François Maas (projectmanager) en Sander Groet (oprichter Mysteryland). Er wordt teruggekeken op de begindagen van Thunderdome met DJ Promo, The Prophet, DJ Dano, Gizmo en DJ DROKZ.

Trailer van Thunderdome Never DiesBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Thunderdome Never Dieshttps://i1.ytimg.com/vi/LRS0XBTwUXg/hqdefault.jpg2019-10-24
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Ted Alkemade is autodidact en maakte de prijswinnende korte documentaire "Wij jagen" (2002), hij werkt vaak met zijn oudere broer als cameraman, Bob Alkemade. Mede regisseur Vera Holland werkte naast "Wij jagen" ook samen met de Alkemade's samen aan "Thunder" (2016).

Thunderdome Never Dies - Bioscopen, Tijden & Tickets

Thunderdome Never Dies in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

Stap in de wereld van Thunderdome. De film vertelt het verhaal over het iconische verleden, de comeback in 2017 én de toekomst van het legendarische feest. Verhalen van de oprichters Duncan Stutterheim, Irfan van Ewijk (van ID&T) en Sander Groet (Mysteryland) of dj’s als The Prophet, DJ Promo, DJ Dano, Da Mouth of Madness en Gizmo zorgen voor een exclusieve blik binnen Thunderdome. Laat je meeslepen in het diepe verleden van de gabbers door de vette beelden van de vroegere feesten. Lukt het Thunderdome om zichzelf opnieuw uit te vinden met een nieuwe generatie ravers? Ga op een trip down memory lane met Thunderdome Never Dies en kijk uit naar de toekomst met de pioniers van toen en de nieuwe gezichten van nu.

Productiemaatschappij: 2CFilm, Deep Thought Productions (Co-Production Company)

Cast & Regisseur

Nieuws over Thunderdome Never Dies